Starity

A Micsoda nő!-ről nyilatkozott Julia Roberts - szerinte ez történt a főszereplőkkel

2023. december 18. 22:10   |   Szerző: Four

A színésznő elmesélte, mit gondol arról, hogy a Micsoda nő karakterei hol tarthatnak.

hirdetés

Julia Roberts eljátszott a gondolattal, hogy vajon hogyan folytatódna az általa alakított karakterek sorsa. Elsőként az 1990-es Micsoda nő!-re tért ki, amelyben Viviant, a nagyszájú utcalányt játszotta, Richard Gere pedig az üzletember Edwardot, aki egy idő után beleszeret a különleges nőbe. 

Szerintem Edward azóta békésen, álmában elhunyt szívrohamban, mosolyogva. És most Vivian vette át az üzleti ügyeit. 

Aztán következett az Álljon meg a nászmenet! - itt Julianne-t, az ételkritikust játszotta, aki aki rájön, hogy beleszeretett a legjobb barátjába, aztán pedig mindent elkövet, hogy meghiúsítsa az a férfi esküvőjét. (Egyébként a színésznő korábban elárulta, ez az a film, amelynek bármikor leforgatná a folytatását.) Roberts szerint a film pont úgy ért véget, ahogy annak lennie kellett:

Szerintem Michael házas, és hűséges a feleségéhez, George és Julianne pedig elkezdenek egy DIY-műsort az HGTV-n, és nagyon híresek lesznek. 

Aztán következett az Oltári nő, amelyben szintén Richard Gere volt a partnere:

Szerintem ők együtt maradnak. Szerintem közös lesz a jövőjük. 

Majd a Sztárom a párom is szóba került, amelyben Roberts a világhírű színésznőt alakítja, aki beleszeret egy brit könyvkereskedőbe (Hugh Grant).

Szerintem Anna visszavonult. Hat gyereke van, és csodálatos módon nem változott a derékmérete. William továbbra a könyvesboltot viszi, és van egy kis kötögetős sarok a bolt mellett, amelyet meg Anna üzemeltet. 

- játszott el a gondolattal Roberts. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek