Starity

Nem kell aggódnia: Jason Momoának mindig lesz jövője a DC-nél

2023. december 22. 15:03   |   Szerző: Four

Nem kell aggódnia Jason Momoának: mindig lesz helye a DC univerzumában a színésznek Peter safran szerint.

hirdetés

Az Aquamant alakító Jason Momoa aggódva nyilatkozott a napokban: elmondása szerint tart attól, hogy a nézők már nem kíváncsiak a szuperhősre, és ha így van, akkor a nemrég debütáló Aquaman és az elveszett királyság után nem lesz folytatása Arthur Curry történetének. 

Az eredet Aquaman-film összbevétele elérte az 1 milliárd dollárt, és a készítők úgy gondolják, ha ezt sikerül megugrania a második produkciónak is, akkor lehet szó folytatásról. De úgy tűnik, Momoa aggodalma ebből a szempontból nem volt alaptalan, mert a Variety szerint nem túl fényesek az eddig beérkező adatok a premier első hétvégéje felé tartva. 

A DC Studios főnöke, Peter Safran azonban most elárulta, így vagy úgy, de Momoának mindig lesz helye a DC univerzumában. 

Ha Jasonre gondolok ebben a szerepben, akkor ő a végleges Aquaman. Újradefiniálta a szerepet. Ez már egy 11-12 éves út a részéről - a rajongók közül sokan nem elfelejtik, hogy nagyon régen kapta meg a szerepet, amely tulajdonképpen őt is újradefiniálta. A casting előtt Khal Drogóként ismerték őt legtöbben, és most már Aquamanként.

- jelentette ki Safran. 

Azt remélem, hogy a rajongói támogatják ezen az úton. Ha véget ér a kaland, azt is elfogadjuk és ha folytatódik, azt is. Szerintem nagyon sokat jelent neki ez a szerep. Az, ahogyan James [James Wan rendező] megalkotta ezt a filmet, teljessé tette a történetet, ha a két filmet egymás után megnézed. Meglátjuk, mi lesz vele ezután. Azt viszont biztosan tudom, hogy Jasonnek mindig lesz helye a DC-ben és a Warner Bros.-nél. Sőt, az új filmje a "Minecraft" lesz. 

- mesélte. 

Az Aquaman és az elveszett királyság már megjelent a mozikban, ide kattintva látható az előzetese. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek