Starity

Megérkeztek az első fotók a Young Royals harmadik évadához

2024. január 11. 08:08   |   Szerző: SzilviD

Omar Rudberg és Edvin Ryding hamarosan visszatér a Szerelem vagy kötelesség (Young Royals) harmadik évadában. A Netflix kiadta az első fotókat az új epizódokból.

hirdetés

Megérkeztek az első fotók a Netflix nagy sikerű sorozatának harmadik évadához, Szerelem vagy kötelességhez (Young Royals). A legtöbb képen a két főszereplő, Omar Rudberg és Edvin Ryding látható, akik Simont és Wilhelmet alakítják.

A sorozat története röviden: 

Amikor Wilhelm herceg (Ryding) megérkezik a tekintélyes Hillerska nevű bentlakásos iskolába, végre lehetőséget kap arra, hogy felfedezze valódi énjét, és rájöjjön, milyen életet akar élni valójában. Wilhelm egy szabadsággal és feltétel nélküli szerelemmel teli jövőről kezd álmodozni, távol a királyi kötelezettségektől - de amikor váratlanul ő lesz a következő az utódlás sorában, dilemmája tovább fokozódik, mivel választania kell. Szerelem vagy kötelesség.

A sorozatban szerepel még Nikita Uggla, Malte Gårdinger, Frida Argento és Pernilla August. A Young Royals közelgő harmadik és egyben utolsó évadának még nincs premier dátuma. 

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek