Starity

Kiderült, Katalin hercegné miért nem volt ott II. Erzsébet királynő halálakor

2024. január 14. 16:04   |   Szerző: SzilviD

Katalin hercegné és Meghan Markle nem voltak jelen II. Erzsébet királynő halálakor. Korábban a protokollra hivatkoztak, de Vilmos herceg párja valójában más okból volt távol.

hirdetés
Kiderült, Katalin hercegné miért nem volt ott II. Erzsébet királynő halálakor
Fotó: hu.depositphotos.com

Újabb részletek derültek ki Erzsébet királynő haláláról, és arról, hogy Katalin hercegné miért nem volt jelen. A királynő 96 éves korában hunyt el a skóciai Balmoral kastélyban 2022 szeptemberében.

Miközben a királyi család igyekezett mellette lenni, Károly király állítólag közölte Harry herceggel, hogy a feleségét, Meghan Markle-t nem látják szívesen. Az uralkodó azt mondta a fiának, hogy Katalin hercegné sem lesz jelen, és hogy ez "protokoll".

Egy a családról szóló új könyvből azonban kiderül, hogy a hercegné egészen más okból volt távol. Robert Hardman királyi életrajzíró The Making of a King című, hamarosan megjelenő könyvében arról számol be, hogy a hercegné azért maradt otthon, hogy a három gyermekével lehessen. A Daily Mail által megszerzett részletben kifejtette, hogy ott akart lenni mellettük az első iskolai napon.

Egy királyi tanácsadó azt mondta a riporternek, hogy a távolmaradása "inkább a szerencsének, mint a döntésnek köszönhető", ami látszólag arra utalt, hogy talán megengedték volna neki, hogy részt vegyen. Hozzátették azonban, hogy "így sokkal könnyebb volt megmondani Harrynek, hogy egyedül jön".

via Just Jared

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek