Starity

Kórházba került a Emily Párizsban sztárja

2024. január 20. 21:09   |   Szerző: SzilviD

Az Emily Párizsban sztárja, Ashley Park kórházba került, miközben éppen vakáción volt. Kritikus szeptikus sokkot kapott.

hirdetés

Az Emily Párizsban sztárja, Ashley Park szeptikus sokkot kapott, már túl van a kritikus helyzeten, de továbbra is lábadozik. 

Az egészségügyi vészhelyzet a nyaralása alatt történt. A színésznő, aki Mindy Chent alakítja a Netflix sikersorozatában, elárulta, hogy a Maldív-szigetekről Dubaiba szállították, hogy kezeljék.

Péntek este az Instagram Storyjában Park megosztott egy fotót, miközben megköszönte több embernek, akik segítettek neki átvészelni az ijesztő helyzetet, és elszállásolták a párját, Paul Formant.

[Köszönöm,] hogy Paulnak adtak egy helyet a közelemben, amikor nem engedték, hogy az intenzív osztályon aludjon, és mindkettőnknek, amikor a kórházi kezeléshez otthonra volt szükségem, de orvosilag nem volt engedélyezve az utazás

- írta. 

Kiderült, hogy éppen szilveszterkor kapcsolódott ki, amikor az eset történt. 

Mandulagyulladásként kezdődött, kritikus szeptikus sokkba torkollott, ami több szervemre is hatással volt, és megfertőzte.

Ezután kifejtette, hogy hálás minden intenzív osztályos nővérnek és orvosnak, akik fáradhatatlanul dolgoztak érte, valamint a Joali Being üdülőhelynek, amiért azonnal reagáltak és vele maradtak, nyelvi fordítást és létfontosságú támogatást adtak. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek