Starity

Megérkezett az első fotó Lindsay Lohan új netflixes vígjátékáról!

2024. február 02. 07:07   |   Szerző: Four

A színésznő megosztotta az első fotót a hamarosan érkező romantikus vígjátékáról.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Lindsay Lohant egészen biztosan láthatjuk még netflixes produkcióban a 2022-es karácsonyi filmje után, a szerződése szerint még legalább két romcomban szerepelni fog. 

A Netflix a napokban számos olyan produkcióból osztott meg hivatalos fotókat, amelyekre idén számíthatunk. (A héten egyébként az is kiderült, hogy többek között a Wednesday és a Stranger Things új évadának premierje is 2025-re tolódott.)

Lindsay "Irish Wish" című filmje azonban még az idén debütálni fog - és a 2022-es szerepéhez hasonlóan itt is jó nagy kalamajkába keveredik a karaktere:

"Amikor élete szerelme eljegyzi a legjobb barátnőjét, Maddie félreteszi az érzéseit, és elvállalja, hogy koszorúslány lesz az írországi esküvőjükön. Pár nappal a lagzi azt kívánja, bárcsak rátalálna az igaz szerelem - ám amikor másnap felébred, sokkolja, hogy ő lett a menyasszony. Habár úgy tűnik, hogy ezzel valóra vált az álma, Maddie rájön, hogy valaki teljesen más igazából a lelki társa."

Lohan mellett szerepelni fog a filmben Ed Speelers, Alexander Vlahos, Ayesha Curry, Elizabeth Tan, Jacinta Mulcahy és Jane Seymour. 

Az Irish Wish március 15-től lesz látható a Netflixen. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek