Starity

Dakota Johnson ritka nyilatkozatot tett: most először mesélt nevelt gyerekeiről

2024. március 07. 11:11   |   Szerző: Four

A színésznő nagyon jó viszonyt ápol a vőlegénye exével illetve annak gyerekeivel.

hirdetés

Dakota Johnson a lehető legprivátabban kezeli a magánéletét, most azonban ritka nyilatkozatot tett nevelt gyerekeiről, Chris Martin és Gwyneth Paltrow két csemetéjéről: a 17 éves Mosesről és a 19 éves Apple-ről. 

A színésznő szerint "nem kell vérrokonoknak lenni" ahhoz, hogy családként tekintsenek egymásra. 

Johnson maga is nagy mozaikcsaládban nőtt fel, így aztán nem volt furcsa számára, hogy vőlegényének már van két gyermeke. 

A "választott család" ugyanolyan fontos, ha nem még fontosabb lehet, mint a vérrokonok. Négy fiútestvérem van és két lánytestvérem. A két lánytesóm között nincs vérrokonság, de nővéreknek tartják magukat és mindig együtt lógnak. A két bátyám szintén nem vérrokonok - de testvérek. 

- jelentette ki a sztár. 

Dakota Melanie Griffith és Don Johnson lánya, és meglehetősen bonyolult családi kapcsolatok veszik körül. Griffith-nek van egy Alexander nevű fia Steven Bauertől, és egy lánya, Stella, aki exférjétől, Antonio Banderastól született. 

Embed from Getty Images

Donnak van egy fia, Jesse, aki Patti D'Arbanville-től született, illetve van három gyereke (Grace, Jasper és Deacon), akik az exfeleségétől, Kelley Phlegertől születtek. 

Mindegy, mennyire elcs***ett a helyzet, hogy ki van épp rehabon, hogy ki nem beszél kivel, hogy ki válik kitől - mi akkor is egy család vagyunk és mindig azok leszünk. Ez a valóság. 

A színésznő azt is elárulta, mennyire szereti a nevelt gyerekeit:

Úgy szeretem azokat a srácokat, mintha az életem múlna rajta. Teljes szívemből. 

- jelentette ki, sőt, bevallotta, készen áll az anyaságra:

Eljutottam oda, hogy szeretnék mindent megtapasztalni, amit az élet kínál. Főleg nőként, úgy gondolom, varázslatos dolgokra vagyunk képesek. Micsoda őrült, varázslatos, vad élmény. Ha ez meg van írva számomra, akkor teljesen benne vagyok. 

- mondta. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek