Starity

Madame Web: ezért vállalt szerepet a filmben Sydney Sweeney

2024. március 19. 18:06   |   Szerző: Four

Mint kiderült, nem azért, mert annyira szeretett volna szerepelni egy szuperhősös filmben.

hirdetés

Habár a Madame Web finoman szólva sem nyerte el a közönség illetve a szakmai kritika tetszését, Sydney Sweeney nem bánja, hogy szerepet vállalt a Marvel legújabb szuperhősös filmjében. A színésznő szerint ugyanis stratégiai oka volt annak, hogy igent mondott a projektre. 

Számomra ez a film egy alapkő volt, amelynek segítségével kiépíthettem a kapcsolatomat a Sonyval. A Madame Web nélkül nem lenne kapcsolatom az ottani döntéshozókkal. A karrierem során hozott döntések nem csak egy-egy történet érdekében születnek, hanem stratégiai szempontból is fontosak. Így, hogy ezt megtettem, sikerült eladnom az Imádlak utálnit, és sikerült megkapnom a Barbarellát. 

Sweeney nagyon óvatosan fogalmazott a Madame Webről, még úgy is, hogy gyakrolatilag porrá alázta a szakmai kritika a filmet. 

Ez egy óriási költségvetésű film volt, rengeteg ember dolgozott rajta. Engem mint színészt vettek fel, és örömmel játszottam el egy olyan karaktert, amelyet az unokatesóim imádnak. Nem igazán tudom kontrollálni egy ilyen film végkimenetelét, főleg úgy, hogy nem én voltam a producer. Elvállalod a szerepet, és utána lesz, ami lesz, sodródsz az eseményekkel. 

Arra a kérdésre, hogy érezte-e a forgatáson filmbeli visszásságokat, így válaszolt:

Egyértelműen más formula szerint készülnek az ilyen filmek, nagyon más volt, mint amit eddig megszoktam. 

Kolléganője, Dakota Johnson már nem bánt ilyen kesztyűs kézzel az alkotókkal: állítólag kirúgta az ügynökét, miután megtudta, hogy teljesen megváltoztatták a film forgatókönyvét azután, hogy ő leszerződött. Sőt, kijelentette, "soha többé nem fog elvállalni egy ilyen filmet."

via Deadline

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek