Starity

Rebel Wilson elárulta, hogy mikor élt át először orgazmust

2024. április 04. 12:12   |   Szerző: SzilviD

Rebel Wilson felfedte, hogy hány évesen élt át először igazán orgazmust. Elárulta azt is, hogyan sikerült eljutnia a csúcsra.

hirdetés

Rebel Wilson a nemrég megjelent Rebel Rising című memoárjában elárulta, hogy 39 éves korában "tapasztalta meg először igazán az orgazmust". Hozzátette, hogy egyedül sikerült elérnie, miután szex-podcasteket hallgatott és szexjátékokat vásárolt.

Ez az, amiről lemaradtam?

- emlékezett vissza, hogy mit gondolt, miután először jutott el a csúcsra.

Körülbelül 50 első randevú után jutott el az orgazmusig, és két emberrel szexelt. Életének ezt az időszakát - a 2019-es évet - a "szerelem évének" nevezte el. (2020-at pedig az "egészség évének" titulálta, ekkor 27 kilót fogyott.)

Soha nem tanultam igazán az orgazmusról. Amikor az elmúlt években szexeltem, sosem gondoltam igazán a gyönyörömre. Inkább arról szólt, hogy a pasi eljut a csúcsra, és aztán elég gyorsan vége volt a szexnek

- magyarázta.

Hozzátette, hogy bizonyos pontokon biztosan "megtapasztalta a gyönyört", de soha nem jutott el a csúcsra, mint férfi társai. Utólag úgy gondolja, hogy annak, hogy ő is élvezze az együttléteket prioristásnak kellett volna lennie.

Wilson a könyvében megosztotta azt is, hogy 35 évesen veszítette el a szüzességét

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

szex kór orgazmus
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek