Starity

Rebel Wilson azt kívánja, bárcsak viccelt volna azzal, hogy mikor vesztette el a szüzességét

2024. április 02. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő még a szexuális életéről is elég részletesen vallott az új könyvében.

hirdetés

Rebel Wilson a "Rebel Rising" című nemrég megjelent memoárjában kendőzetlenül vallott többek között a szexuális életéről is, egészen pontosan arról mesélt, hogy 35 évesen veszítette el a szüzességét. 

A 44 éves híresség a Today with Hoda & Jenna műsorában fejtette ki, azt kívánja, "bárcsak április 1-jei tréfa lenne", hogy mikor történt meg vele a dolog. 

A színésznő elmondása szerint senki sem tudta róla, hogy szűz, és az első, akinek ezt elárulta, a könyvszerkesztője volt. Rebel hozzátette, tartott tőle, hogy szalagcím lesz ebből. 

Azt hiszem, láttam a 40 éves szűz című filmet, és azt gondoltam, talán ha 40 éves korom előtt elveszítem a szüzességem, akkor az nem lesz olyan gáz. Összemostam magam a stigmával, ami ezt az egészet övezi. Ugyanakkor nagyon örülök, hogy az én szabályaim szerint veszítettem el a szüzességem. Akkor már több, mint készen álltam rá. 

- mondta, majd így folytatta:

Voltak jó oldalai is: nem kaptam szexuális úton terjedő betegségeket, amikor egyetemre jártam. Tehát volt ebben jó is. De azt hiszem, azért is osztottam meg, hogy a sorstársaim ne érezzék magukat egyedül. Sokan írtak nekem a közösségi felületeken, hogy ők is későn érő típusok. 

Wilson korábban a People magazinnak hangsúlyozta, hogy úgy gondolja "nem mindenkinek kell tindézserkorában elveszítenie a szüzességét."

Nyugodtan várhatnak, akik nem érzik késznek magukat, vagy szeretnének jobban felnőni. Szerintem ez lehet egy pozitív üzenet. Nyilván nem kell a harmincöt éves korodig várni, de ne érezd úgy, hogy nyomás nehezedik rád ezen a téren. 

- mondta. 

A színésznő egyébként többek között azt is bevallotta a könyvében, hogy szerinte Adele utája őt. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek