Starity

Britney Spears eltökélte, hogy lesz még egy gyereke

2024. április 07. 21:09   |   Szerző: Four

A híresség vágyik arra, hogy szülessen még egy gyereke: szeretne újra anya lenni.

hirdetés

Két évvel azután, hogy kikerült a gyámság alól, Britney Spears ismét gyereket szeretne. A Life & Style forrása szerint a 42 éves énekesnő nagyon vágyik egy kisbabára, a gyámság alatt ugyanis elmondása szerint az apja kötelezte arra, hogy fogamzásgátlót használjon. 

Spears a bennfentes szerint nem akar várni az igaz szerelemre:

Britney meg van győződve róla, hogy amire most szüksége van, az egy kisbaba. Csak találni akar egy forróvérű fickót, aki jó génekkel rendelkezik és alkalmas spermadonornak. 

Az énekesnőnek már van két gyermeke Kevin Federline-től: a 18 éves Sean és a 17 éves Jayden, akikkel nem igazán ápol jó kapcsolatot: a fiúk az édesapjukkal Hawaii-ra költöztek, miután Spears kiakadt rájuk, hogy "utálatosan viselkednek vele", és nehezményezte, hogy nem szeretnek vele lenni és hogy szerinte "nem értékelték őt eléggé."

Spears a korábbi kapcsolata során, 2022-ben várandós lett Sam Asgharitól, de körülbelül egy hónappal a terhessége bejelentése után szomorú hírt közölt: elvetélt. 

A hozzá közel állók pedig aggódnak a híresség új terve miatt, szerintük Spearsnek óvatosnak kellene lennie:

Britney hajlamos vonzani a rosszfiúkat. Bárki, akit kiválaszt, esélyes, hogy ki akarja használni őt a pénze miatt. Britney ezt nem igazán gondolta át. 

Az énekesnő szerettei valóban aggódhatnak: tavaly például Spears az egyik volt alkalmazottjával jött össze, aki büntetett előéletű és számtalanszor meggyűlt a baja a hatóságokkal. 

Embed from Getty Images

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek