Starity

Király L. Norbert kiesett az X-Faktorból

2010. december 18. 22:10   |   Szerző: Liafen

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Király L. Norbert már biztosan nem lesz ott az X-Faktor fináléjában mint versenyző – ugyanis a nézőktől ő kapta a legkevesebb szavazatot Takács Nikolasszal és Vastag Csabával szemben, így kiesett a műsorból.

hirdetés
Király L. Norbert kiesett az X-Faktorból

Az utolsó szombati döntőhöz érkezett el az X-Faktor, az RTL Klubon első évadját lassan befejező műsor, ahol már csak három versenyben maradt énekes lépett fel: Takács Nikolas, Vastag Csaba és Király L. Norbert. Az utóbbi kapta a nézőktől a legkevesebb szavazatot, így a fináléban, mint versenyző, már nem lesz látható.

A három énekes három körben mérkőzött meg egymással: először az első meghallgatáson előadott dalukat idézték fel, utána egy, hosszú ideje a zenei pályán működő előadóval léptek fel – Király L. Norbert D. Nagy Lajossal, Nikolas Kovács Katival, Vastag Csaba viszont a sémától eltérve a testvérével állt színpadra –, majd a versenyzők mentoraik kedvenc dalát adták elő, így tisztelegve előttük.

A műsor végén az X-Faktorból már elbúcsúzott versenyzők lépetek fel, majd az est sztárvendége, Tabáni István - aki szintén egy RTL Klubos tehetségkutatót nyert meg - adta elő saját szerzeményét első lemezéről.

A nézői döntés az utolsó szombati adásban sem maradhatott el: most nem volt párbaj, nem volt mentorszavazás, kizárólag a nézők döntöttek, akik viszont Vastag CsabaTakács Nikolas-döntőt akartak, így Király L. Norbert, Keresztes Ildikó mentorlátja búcsúzik a versenytől, a dobogó 3. helyén.

Az X-Faktor első évadja Magyarországon vasárnap, december 18-án újra és egyben utoljára jelentkezik a fináléval, ahol eldől, ki lesz Magyarország új felfedezettje, az Év hangja. A show-műsor előtt több órás X-Maraton veszi kezdetét, majd a mindent eldöntő finálé 20.00-kor kerül a képernyőkre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek