Starity

Dominic West néha viccelődik a feleségével azon, hogy hűtlen volt hozzá

2024. április 22. 18:06   |   Szerző: Four

Óriási botrány robbant ki, amikor a színészről pár éve elég kérdéses paparazzifotók készültek.

hirdetés

Dominic Westről 2020-ban írtuk meg, hogy elég árulkodó fotók készültek róla Rómában, amint Lily Jamest ölelgette és puszilgatta - mindeközben pedig otthon várta a felesége és négy gyereke. 

A színész körül nagy botrány robbant ki, de már akkor is úgy tűnt, hogy az állítólagos hűtlenség egyáltalán nem rázta meg a házasságát. Sőt, egy héttel később Dominic és felesége, Catherine mosolyogva, csókot váltva nyilatkozott a sajtónak a házuk előtt, és kijelentették, szoros a kapcsolatuk. 

West most a The Timesnak mesélt arról, hogy a feleségével "viccelődni szoktak azon, milyen szalagcímek születtek róluk", amikor a botrányt követően együtt mutatkoztak nyilvánosság előtt. 

Hezitálok, hogy beszéljek-e a feleségem nevében, mert nyilvánvalóan borzasztó volt, főleg neki. De néha viccelődünk rajta. Valahányszor együtt léptünk ki a házból, az újságok mindig lehozták, hogy "egységfrontot mutatunk". Tehát mikor elmegyünk valahová, viccesen megkérdezzük egymástól: "Mutassunk egységfrontot Londonban?"

- mondta, majd hozzátette:

Abszurd egy helyzet volt. Nagyon nagy nyomást helyezett a feleségemre és a gyerekeimre, de voltak vidámabb pillanatok. Tulajdonképpen ez a legjobb, ami kisülhetett a dologból.

- jelentette ki.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek