Starity

Eddig nem látott esküvői fotókat posztolt Salma Hayek

2024. április 26. 09:09   |   Szerző: Four

A színésznő kétféle ruhát is viselt az esküvőjén: nézd meg a megható fotókat.

hirdetés

15 év házasság után is imádja a férjét Salma Hayek: a színésznő eddig nem látott esküvői fotókat posztolt a nagy napról. 

Nincsenek arra szavak, hogy milyen áldás, amikor megtalálod a lelki társad. Mindenkinek, aki megtalálta: sose tartsátok ezt magától értetődőnek. És azoknak, akik még nem találták meg: sose adjátok fel!

- írta a képekhez. 

Hayek 2009 áprilisában ment hozzá az üzletember Francois-Henri Pinault-hoz, aki a színésznő szerint többször is megkérte a kezét. Salma azonban annyira félt az elköteleződéstől, hogy amikor végre igent mondott, akkor se mert elmenni a városházára. Végül a családja "elrabolta" és így Párizsban, Valentin-napon fogadott örök hűséget a férjének.

Elvittek magukkal a városházára. A szüleim, a testvérem - mind rám szálltak. Volt egy fóbiám a házassággal kapcsolatban. Ideges voltam... Igent mondtam, de aztán nem akartam elmenni az esküvőre.

- mesélte. 

Szerencsére a színésznő ezek után rájött, hogy semmi sem változott az életében a házasságkötés után, és ezt követően tartottak egy nagyobb esküvőt Olaszországban, amelyről Hayek most posztolt. 

via Page Six

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek