Starity

Valódi hősnek tartja Sophie Turner Taylor Swiftet: nagyon hálás az énekesnőnek

2024. május 16. 20:08   |   Szerző: Four

Az énekesnő személyében nem várt barátra lelt a válási drámája kellős közepén.

hirdetés

Nem várt támogatásra lelt Sophie Turner, amikor tavaly Taylor Swift a szárnyai alá vette és kölcsönadta neki az egyik New York-i apartmanját. 

A színésznőnek épp egyre durvult a válása Joe Jonasszal, így egy időre New Yorkba kellett költöznie a két kislányával. Turner rákérdezett Taylornál, hogy tud-e megfelelő lakást a környéken, mire az énekesnő kérdés nélkül felajánlotta, hogy inkább tartózkodjanak az ő egyik otthonában. 

Taylor egy valódi hős volt számomra idén. Senkinek nem voltam még ennyire hálás, mint neki, mert befogadott engem és a gyerekeimet, otthont adott nekünk és biztonságos környezetet. Tényleg aranyszíve van. 

- mesélte. 

Swift és Turner életében egyébként közös pont Joe Jonas: az énekesnő 2008-ban járt együtt rövid ideig a zenésszel, aki - mint ahogy azt Taylor korábban elárulta egy műsorban - telefonon szakított vele. 

Sophie és Taylor tavaly többször is tartott közös csajos estét: a színésznőnek feltehetően nagy szüksége volt minden támogatásra, mert bevallotta, "élete egyik legborzalmasabb időszaka volt" a válási botránya, és azóta visszaköltözött Angliába. 

Az a támogatás, amit a nőismerőseimtől kaptam abban az időben, a legcsodálatosabb dolog volt. Azt éreztem, hogy tartják bennem a lelket és védelmeznek.

- jelentette ki. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek