Starity

"Életem legszörnyűbb napjai voltak" - Sophie Turner most nyilatkozott először arról, hogyan viselte a válást

2024. május 16. 09:09   |   Szerző: Four

A híresség most először nyilatkozott az utóbbi egy évéről: csúnyán ért véget a házassága Joe Jonasszal.

hirdetés

Sophie Turner és Joe Jonas szakításától volt hangos tavaly a világsajtó, mert a két híresség egy ideig nem tudott megegyezni két kislányuk, Willa és Daphne gyermekfelügyeleti jogai kapcsán. 

Tavaly ősszel arra lehetett számítani, hogy Jonas és Turner nagyon csúnya jogi csatározás elé néz (a színésznő egy ponton beperelte az exét a gyerekeik visszatartása miatt), de szerencsére sikerült mediációval megoldani a problémáikat. 

A Trónok harca sztárja most először, a brit Vogue-nak mesélt arról, milyen nehéz időszakot élt meg:

Voltak napok, amikor nem tudtam, hogy fogom végigcsinálni. Felhívtam az ügyvédem, és azt mondtam: "Én ezt nem tudom tovább csinálni. Képtelen vagyok rá." Sosem voltam elég erős ahhoz, higy kiálljak magamért. Aztán két hétnyi szenvedés után az ügyvédem emlékeztetett rá, hogy a gyerekeimért harcolok. És ha  bárki azt mondja nekem: "Ezt a gyerekeidért csinálod." Akkor megteszem. Magamért nem, de értük megtalálom magamban az erőt. 

- mondta. 

A színésznő a szakításuk bejelentése után többek között azzal a pletykával is találkozott, hogy "a bulizós életmódja" miatt ért véget a házassága, és ezért vigyáz többet a gyerekekre Joe:

Életem legszörnyűbb napjai voltak. 

- jelentette ki.

Embed from Getty Images

Hozzátette, "sosem volt nagy partizós" és jó anyának tartja magát. Épp a Joan című produkciót forgatta Európában, amikor a médiacirkusz megkezdődött a válásával kapcsolatban:

Forgattam éppen, és szerződés kötött hozzá, hogy még két hétig ott legyek, nem tudtam hazautazni. A gyerekeim az Egyesült Államokban voltak, és nem tudtam, hazautazni, mert be kellett fejeznem a munkám. Nagyon fájt, mert én általában sokat gyötröm magam minden egyes lépés miatt, amit anyaként teszek. Az "anyukabűntudat" egy létező dolog! Végig azt mondogattam magamnak, hogy "Ebből semmi sem igaz."

Sophie szerint a gyerekei a valódi áldozatai a válásnak:

Nem örülök annak, ahogy ez az egész lezajlott, főleg a gyerekeim tekintetében. De szerintem megpróbáljuk a lehető legjobban kezelni. Bízom benne, hogy megoldjuk. Joe nagyszerű apja a gyerekeimnek, és ez minden, amit kérhetek. 

- jelentette ki a sztár, aki azóta új párra talált a brit arisztokrata Perry Pearson személyében. 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek