Starity

Liptai Claudia máris új férfit talált?

2010. december 21. 19:07   |   Szerző: csajszikahh

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bizonyára sok embernek úgy tűnik, hogy Liptai Claudia élte az idei évben is boldagan végződött, a sok tragikus esemény után.

hirdetés
Liptai Claudia máris új férfit talált?

Liptai Claudia elmúlt két éve nem sikerült túl boldogan. A 2009-es évben férjével szakított, 2010 márciusában pedig  szerelmétől, Daróczi Dávidtól kellett elbúcsúznia, örökre. De ez még nem minden,  ugyanis  miután elengedte Dávidot, édesanyjától is búcsúznia kellett. Ezek után Clauról senki nem tudhatott semmi konkrétumot, a pletykák szerint viszont összejött kollegájával, akinek időközben megszületett második gyermeke is. A légből kapott információk után sokan azt hitték, hogy a műsorvezetőnő végre visszatér a normális életbe. Ám hamarosan napvilágott látott még egy új hír, miszerint Claudiának udvarol egy másik, ismeretlen férfi is.

Bármennyire is jó színésznő Claudia, azért mi már ismerjük annyira, hogy tudjuk, mikor van valami baj az életében, és mikor boldog. Most szerencsére az utóbbi a helyzet! Clau nemcsak simán kivirult, hanem egyenesen ugyanolyan sziporkázó, mint régen volt. Azonban kicsit mégis más. Azelőtt szívesen maradt, benne volt minden buliban, most azonban ahogy végzett a munkájával, siet haza. Az előző hónapok történéseiből tanulva a magánéletét most szigorúan hét lakat alatt őrzi, és nagyon vigyáz arra, hogy nehogy megint rajta csámcsogjanak. Persze az is köztudott, hogy erre a visszafogottságra a főnökei is megkérték! Clau azóta senkinek sem mond semmit, csak egy-két ártatlan elszólásból tudjuk, hogy újra van valakije. Múltkor például a Megasztár végén rohant el. »Várnak rám, rohanok!«mondta, miközben egy utolsó simítást végeztetett a sminkjén. Feltételezem, hogy az éjszaka kellős közepén nem a szomszédasszonyának akart tetszeni! Ráadásul a mobiltelefonja is megszólalt, és úgy búgott, ahogy csak egy szerelmes nő szokott beszélni a kedvesével. A mondatfoszlányokból egyértelműen kiderült, hogy Claunak újra van valakije! Ráadásul ez jót is tesz neki, mert rég láttuk őt annyira kirobbanó formában, amilyenben mostanában van!” – mesélte a stáb egyik tagja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek