Starity

Heidi Montag már nem is annyira „tökéletes”

2010. december 21. 19:07   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mindenki arról csacsogott, hogy túl van a tíz műtétjén. Gúnyolódtak rajta, de ő tökéletesnek érezte magát. Hírnevet és szebb külsőt szerzett... de arra nem gondolt, hogy az ilyen műtétek gyakran nem járnak kockázat és sérülés nélkül.

hirdetés
Heidi Montag már nem is annyira „tökéletes”

Miután Heidi Montag először „bemutatta” új önmagát egy magazinnak 2009 novemberében, a legfeltűnőbb a három főműtétje volt: mell-, száj-, illetve orrműtét. Viszont a magazinok azt is elmondták, hogy ezen kívül még hét másik műtétet elvégeztek, mint például fül-, áll- és homlokműtét. Heidi azonban azt sem bánta, hogy az anyja tudta nélkül tette ezt, és emiatt a kapcsolatuk teljesen megromlott. Őt csak az új, „tökéletes” külseje érdekelte.

Csakhogy a plasztika nem tökéletes – azonban erre későn jött rá.

„A testem néhány része határozottan rosszabbul néz ki, mint a műtétek előtt – nyilatkozta a Life & Style magazinnak, amikor december 2-án egy exkluzív fotósorozatra hívták. – Én nem ezt akartam.”

A valóságshow-sztár megmutatta sorozatban keletkező sebeit, piros gyulladásait, az álla alatt kialakult heget, narancsbőrös lábát, hátrahajló fülét, és mély sebeket a mellkasán.

„Talán az arcműtétem által létrejött barna seb a legészrevehetőbb. De az abszolút legrosszabb a mellemen, és a legijesztőbb a combomon van. Az embereknek autóbalesetekből kevesebb a sebe, mint nekem a műtéttől.”

Az egykor lelkes szőkeség azt mondta, a hegek emlékeztetők affelől, hogy óriási hibát követett el.

„Nem szeretnék »plasztiklány« lenni, vagy akárhogyis hívnak. A műtét elrontotta a karrierem és a személyes életem, és rengeteg negatívumot hozott a világomba. Bárcsak visszamehetnék az időben, és visszacsinálnám az egészet...”


Life & Style magazin (2011 január)

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek