Starity

James Cameron autókat osztogat

2010. december 22. 01:01   |   Szerző: duracell

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hamarabb jött a karácsony az Avatar szereplői számára: kedvenc rendezőjük ugyanis autókat osztogatott nekik ajándékba!

hirdetés
James Cameron autókat osztogat

Idén pár nappal az ünnep előtt köszöntött be a karácsony az Avatar szereplőgárdájában: James Cameron ugyanis autókkal lepte meg a castet.

Ha egy színész együtt dolgozhat a világ egyik legjobb rendezőjével, már önmagában is majd' kiugrik a bőréből. Főleg akkor, ha a híresség karácsonyi ajándékkal lepi meg: az ajándék pedig nem más, mint egy autó!

A rendező Jon Landau-val, a film producerével karöltve 11 darab kék Toyota Priust ajándékozott az Avatar vezető szereplőinek. Nem csak karácsonyi ajándéknak szánták a becses darabokat – egyfajta hálaként is szolgálnak az elképesztő mozis sikerekre és DVD-eladásokra. Cameron – azonkívűl, hogy ő maga is igyekszik a legzöldebb életet élni –, azért döntött épp a környezetbarát Prius mellett, mert ezzel is az Avatar üzenetére hívja fel a figyelmet.

De idén nem csak Cameron lepte meg saját stábját. Adam Sandler a Nagyfiúk castjában valódi luxuskocsikat, Maseratikat osztogatott, megköszönve ezzel a csapat kiváló munkáját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek