Starity

Eladják családi házukat a Cyrus szülők

2010. december 22. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Állítólag a valahai pár több mint 7 millió dollárért próbálja eladni közös toluca lake-i házukat – nyilatkozta a TMZ-nek egy közös ismerősük.

hirdetés
Eladják családi házukat a Cyrus szülők

Billy Ray Cyrus és felesége 17 év után beadta a válópert, aztán úgy tűnt, még van remény, hiszen Tish egy ideje halogatja a papírok aláírását – ám az állítólagos házeladási tervük alapján úgy látszik, komolyan gondolja a válást az egykori pár.

A közös, Toluca Lake-en található családi házat ugyanis 7 millió dollárért szeretnék eladni.

Billy Ray Cyrus október 26-án írta alá a papírokat, de állítólag Tisht már három hónapja látták, amint a kaliforniai Encinóban házakért érdeklődik 4 és fél millió dollár keretein belül. Arról még nincs hír, Billy Ray hova fog ezután költözni.

Nemrég mesélte egy bennfentes, hogy híres lányuk, a 18 éves Miley Cyrus azt hiszi, népszerűsége miatt kezdődött az egész, és bármit megadna, ha a dolgok jóra fordulnának. „Szívszaggató. Azt hinnéd, egy olyan valakinek, mint Miley-nak mindene megvan a világon, de garantálom, hogy bármit megadna egy pillanat alatt azért, hogy a családját újra együtt lássa” – mesélte egy közeli barátja a Pop Eaternek.


Fotó: TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek