Starity

Miley Cyrus össze szeretné hozni a szüleit

2010. november 12. 16:04   |   Szerző: bellsiam

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

November 23-án ünnepli 18. születésnapját Miley Cyrus. Egy interjúban arról kérdezték, hogy mit szeretne a születésnapjára, minek örülne. Mire ő különös választ adott.

hirdetés
Miley Cyrus össze szeretné hozni a szüleit

Miley Cyrus szülei, Billy Ray és Tish Cyrus – mint korábban kiderült – beadták a válókeresetet, s arról is hírt adtunk, hogy ez bizony eléggé megviseli az egykori Hannah Montana sztárját.

Már két hét sincsen Miley 18. születésnapjáig, ugyanis november 23-án ünnepli. Ennek kapcsán meghívták őt egy talkshow-ba, és miután pár percet beszélgettek, rögtön a lényegre tértek:

„Na és Miley, mit szeretnél szülinapodra, mik a terveid, mit fogsz csinálni a nagy napon?” – kérdezték mosolyogva, s nyilván nem ilyen válaszra számítottak. Miley ugyanis a következőt mondta: „Nem csinálok majd semmi őrültséget – kezdte mosolyogva a sikeres énekes-színésznő. – Csak rendezek egy mókás partit a közeli barátokkal, aztán nagyon vágyom arra, hogy elmenjünk egy közös vakációra a családommal... az annyira szuper lenne. Szerintem szükségünk van arra, hogy egy kis időt együtt töltsünk. Annyira, de annyira jó lenne újra együtt, vidáman lemenni a strandra, vagy valahova! Szóval az a kívánságom, hogy újra együtt legyen a családom! Mielőtt elfújom a tortámon a gyertyákat, akkor is ezt fogom kívánni” – mondta őszintén, majd hozzátette: „Még nem tudom, hol fogunk ünnepelni, de azt hiszem, valahol az óceán közelében. Egy igazi vízi bébi vagyok! Muszáj a víz közelében lennem, ha van rá lehetőség. Szeretek könnyűbúvár-felszerelést felvenni, és elmenni egy nagy hajóval, ki a vízre... majd beleugrani a kékségbe.”

Ezután – talán kissé kíméletlenül – azt kérdezték tőle, hogy mégis hogyan fognak ünnepelni, ha a szülei 17 év után felbontják házasságukat? Miley csak ennyit mondott: „Gondolhatjátok, hogy ez most valóban egy nagyon nehéz időszak a családunk számára. Talán majd az idő segít... addig is szeretném elmondani, hogy nagyon köszönök minden támogató, kedves üzenetet, sok puszit küldök azoknak, akik részvétüket nyilvánították.”

Miley apja, Billy Ray Cyrus a People magazinnak adott korábbi nyilatkozatában elmondta: dolgoznak azon, hogy mindenki számára a legjobb megoldást találják, és szeretnék, ha a gyerekek minél kevésbé sérülnének.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek