Starity

Küldj üzenetet Demi Lovatónak!

2010. december 22. 19:07   |   Szerző: Karina197

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Mivel Demi Lovato még szanatóriumban van, nem igazán tudja, hogy mi folyik a külvilágban. Most esélyetek van arra, hogy átadjatok neki egy üzenetet.

hirdetés
Küldj üzenetet Demi Lovatónak!

Még mindig szanatóriumban van Demi Lovato, s nagyon úgy tűnik, hogy az ünnepekre sem engedik ki, maximum a családjához. De most van egy esélyetek, hogy kapjon tőletek egy kisebb üzenetet.

Legkisebb testvére, Madison Lovato adott egy esélyt a rajongóknak: hivatalos Twitter-profilján írt erről egy bejegyzést, ami a következő:

Hey guys! I am making a Christmas present for Demi. Please send me your messages for Demi, I am making a book of them for her! Thank you! Tweet the messages to me. I will write it and your username so she will know who it is from. Again, it means a lot! I love you guys. You can send me any pictures that you want to, like of you holding a sign with messages of support or the Demi Lovatic heart on your wrist.

Ami ennyit jelent: Sziasztok srácok! Most készítek egy karácsonyi ajándékot Deminek. Kérem, hogy  küldjétek el nekem az  üzeneiteket Demi számára, csinálok egy könyvet belőlük a részére! Köszönöm! Az üzeneteket a Twitter-oldalamra írjátok. Le fogom írni a felhasználónevetekkel együtt, így tudni fogja, kitől van. Küldhettek nekem akármilyen képet, amilyet akartok, melyeken például tábla van a kezetekben, amin a Deminek szánt üzenetet írtátok, vagy Demis Lovatos szív a csuklótokon.

Itt a nagy esély arra, hogy lássa Demi, még mindig rengeteg rajongója van. Az üzeneteket @maddielovesyou1 címre tweeteljétek!

Siessetek, mert nemsokára itt is van a Karácsony!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek