Starity

Russel Brand vezetni tanul

2010. december 23. 12:12   |   Szerző: édrienn

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán front van a briteknél, hogy senki sem tud vagy éppen mer útnak indulni? Nem egy híresség vallja azt, hogy kormány mögé ülni kész rémálom, ugyanakkor vannak olyanok is, akik vezetni sem tudnak.

hirdetés
Russel Brand vezetni tanul

Az Egyesült Államokban több sztár fuvaroztatja magát, de nem azért, mert telik rá. Így van például a színész Russell Brandnél is, akit saját felesége, Katy Perry szállítgat, hiszen a brit színész teljesen hétköznapi okból kifolyólag nem tud vezetni. Russel most el is határozta, hogy minél hamarabb megszerzi a jogosítványt. Talán Katynek lett elege a sofőrködésből?

Az USA-ban nem Brand az egyetlen, aki nem tud vezetni. Ott van az énekesnő, Amy Winehouse is, aki leszámítva azt, hogy szeretne vezetni, nagyon fél; ami nem is meglepő az életmódját nézve.

Daniel Radcliffe sem siette el a jogosítvány megszerzését, ő például 21 évesen tette le a vizsgát; egy csendes, vidéki városkában ült kormány mögé, ugyanis annyira félt a városi forgalomtól.

Robert Pattinson elárulta, hogy még az ablaktörlő bekapcsolása is nehezére esik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek