Starity

Janicsák Veca az Eurovíziós Dalversenyen?

2010. december 23. 12:12   |   Szerző: Rap4ever8

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Veca rajongótábora felszólalt, hogy az énekesnő képviselje az országot a 2011-es Eurovíziós Dalversenyen.

hirdetés
Janicsák Veca az Eurovíziós Dalversenyen?

Az egész ország felháborodott, amikor Keresztes Ildikó a nézőkre hagyta a döntést, és Janicsák Veca kiesett az X-Faktor versenyéből. Az énekesnő több mint nyolcvanezres facebookos rajongótábora felszólalt, hogy Veca képviselje Magyarországot a 2011-es Eurovíziós Dalversenyen. Ezzel az énekesnő hatalmas rajongótábora elégtételt vehetne, amiért kedvencük nem került be a döntőbe, és a kedélyek is lecsillapodnának végre.

A mozgalom elindítója a következőt írja Facebook-profiljára: „Egy valamit mindenki értsen meg, akár ott lesz, akár nem! Ez nem tüntetés, mert annak nem lenne értelme, hiszen változtatni már nem tudunk. Ez a dolog Vecának szól Vecáért, de semmiképp nem tüntetés céllal! Mi csupán megmutatjuk, hányan vagyunk, akik szeretjük Vecát, s akiknek jobb füle van, mint Keresztes Ildikónak!”

Az Eurovíziós Dalversenyen azonban nem egyes előadók versenyeznek egymással, hanem a dalok, amiket nem a nemzetek versenyeztetnek, hanem az országok közszolgálati televíziói saját költségükön. A tavalyi versenyen a Magyar Televízió anyagi okokból nem nevezett. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy az idei költségvetésbe belefér-e, hogy részt vegyünk a düsseldorfi eseményen.

Az viszont nem kizárt, hogy Veca képviselje az országot, ha nevezésre kerül a sor. Nem ez lenne az első eset, hogy egy tehetségkutató felfedezettje képviseli Magyarországot. 2007-ben a Megasztár győztese, Rúzsa Magdi vett részt az Eurovíziós Dalversenyen, és 9. helyen végzett.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek