Starity

Ricky Martin az adoptáláson gondolkozik

2010. december 24. 21:09   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két ikerfiú apjaként Ricky Martin kész rá, hogy újabb taggal bővítse családját – mégpedig adoptálás útján!

hirdetés
Ricky Martin az adoptáláson gondolkozik

Két éve köszöntötte az énekes az ikerfiait, Matteót és Valentinót, akiket egy béranya szült 2008 augusztusában – és most készen áll a családbővítésre.

Az új tervéről, az adoptálás lehetőségéről a CBS különleges műsorában, az A Home for the Holidaysben ('Otthon az ünnepekre') előadott fellépése után kitörő lelkesedéssel beszélt.

„Az adoptálás csodálatos dolog – adjatok neki egy esélyt. Bár béranyával kezdtem, talán az adoptálás lesz a következő lépésem.”

Ricky nagyon várta, hogy a karácsonyt a fiatal fiaival tölthesse, és azt is, hogy megtaníthassa nekik az ünnepi szokásokat, de még túl fiatalok ahhoz, hogy értékelni tudják ezeket. „Most ez nem rólam szól, hanem a gyerekeimről. Értük vannak az ünnepek. Ők csak kétévesek, szóval megtanítom nekik, miről szólnak az ünnepek” – nyilatkozta egy amerikai tévéműsornak, az Extrának.

Ricky a harminckilencedik születésnapját is karácsony napján ünnepli, de nem bánja, hogy ilyen közel van a különleges napja a karácsonyhoz, mert már megkapott mindent, amit akart. Mikor arról kérdezték, jobb lenne-e, ha a születésnapja máskor lenne, azt mondta: „Nem. Csak annyit szeretnék, hogy a gyermekeim boldogak és egészségesek legyenek. Szerintem ez az egyetlen kívánságom.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek