Starity

Maite Perroni a Télapóra panaszkodott

2010. december 29. 10:10   |   Szerző: x maite x

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Maite Perroni, az Árva angyal Marichuya karácsonyi élményeiről, a karácsonyról alkotott véleményéről nyilatkozott egy vele készített interjúban.

hirdetés
Maite Perroni a Télapóra panaszkodott

Nemrég beleshettünk Maite Perroni házába, ahol lefotózták, miközben karácsonyfát díszít, karácsonyi süteményt készít, és egyéb karácsonyi elemekkel rendezi be a lakását. Miközben a teendőit végezte Maite, lelkesen mesélt a régebbi karácsonyi élményeiről.

Nekem mindig is nagyon fontos volt a karácsony, felnőttként és gyerekként egyaránt. Mindig nagyon vártam a karácsonyfa-díszítést! Sok álmatlan éjszakát töltöttem karácsony előtt, annyira vártam a Mikulás érkezését. Apukám mindig azt mondta, hogy amíg nem alszom el, nem jön a Mikulás – nyilatkozta a 27 éves színésznő Quién.com-nak. – Olyan felháborító volt, hogy a Mikulás nem nekem adta az ajándékokat, hanem a fa alá, miután én már elaludtam.”

Maite tehát izgatottan várta az ajándékokat, lelkesen bontotta ki. Viszont az interjúban nem csak a jót, hanem egy rossz karácsonyi emlékét is elmesélte.

„Minden évben barbie babát kértem, de az egyik évben nagyon hamar ki szerettem volna bontani az ajándékot. Annyira kapkodtam, hogy a tesómmal veszekedni kezdtem, és mire kibontottam a barbie-t, Adolfo el is törte. Sajnos másnap a boltok zárva voltak. Ez nagyon roszul esett! A másik rossz élményem az volt, amikor rájöttem, hogy nem is létezik a Mikulás. Akkor történt ez, mikor az egyik hét éves kislány az osztályomban felkiáltott: »A Mikulás nem is létezik, a szülők hozzák az ajándékot!«”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek