Starity

cucika profilja

cucika yellow yellow white white  
  • Csatlakozott
  • 2011. május 25.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • ▪α bαηɗα gɩтáяσsα▪ ™
  • Születési idő
  • október 06.
  • Lakhely
  • Pest megye
  • Párkapcsolat
  • nem vagyok foglalt
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • Zenét írni, zenét hallgatni, verseket írni.
  • Zenei stílusom
  • Amíg a Föld kerek, mindig lesznek rockerek, de mivel a Föld ovális, jó nekünk a mötál is. Thrash!!!
  • Imádom
  • A gitárjaimat. ♥ I love fuckin' THRASH METAL! És... A nemlétező barátnőmet... ^^" :/
  • Utálom
  • Sok mindent...
  • Weblapom
  • - nem publikus -
  • Skype-azonosítóm
  • - nem publikus -
  • Twitterem
  • - nem publikus -

Meine Ehre heißt Treue! Ein Volk, ein Reich, ein Führer! Ungarn erwache!

cucika
Utoljára aktív: 2022.11.06. 11:11Státusz módosítva: 2014.03.11. 22:10

Mi újság nála?

2018.03.24. 02:02cucika és Bunny Girl12 mostantól barátok

2017.03.07. 01:01cucika és Borcs02 mostantól barátok

2015.12.06. 21:09cucika új kedvence Puskás Peti

2015.02.15. 21:09cucika új kedvence Lana Del Rey

2015.02.05. 22:10cucika új kedvence Michelle Monaghan

Bemutatkozás


 




        *´¨) ¸.•´¸.•*´¨)(¸.•'*╠╣eil!*´¨) ¸.•*¨) (¸.•´ 


                                   Herzlich wilkommen!   


        Ha elolvasod, egy kicsit belepillanthatsz az életembe:


      

Hol is kezdjem...
Egy átlagos fiú vagyok, de a barátaim szerint nem átlagos. Azt mondják külömbözök a többi fiútól. Talán van benne valami... De ezt azok döntsék el, akik megszeretnének ismerni.
                    
T
udom, ha a profilomat olvassa valaki, vagy csak nézi azt gondolja rocker vagyok. De nem! Thrash metálos vagyok, és az elég nagy különbség!! Köze nincs a kettőnek egymáshoz...
Függetlenül ettől bármit meghallgatok, de elég válogatós vagyok zenei téren. Mutathat nekem bárki bármit, jóneveltségből meghallgatom, meg nyitott is vagyok az új döolgokra, de nálam megvannak a standard zenei stílusok.
Old School thras metal, Folk metal, Power Metal, Heavy Metal, ☢ Goth metal, Doom metal, (rohadt ritkán Glam metal) de valószínüleg olyankor nem vagyok teljesen magamnál... aztán még Funky, Country, Flamenco, Latin. Akár a mai zenék közül is sok. De ilyenek, hogy glam rock, hard rock, alternative rock nálam szóba se jöhetnek. Nekem túl puhák az ilyen zenék............ Túl szép az élet, hogy bulizós rockkal töltsem, attól falra mászok. Nekem MÖTÁL kell és fej rázás, ugrálás, tolongás a koncerteken!!!!! :D  YELL 'N DESTROY!!!! :@@@@ Talán a Bon Jovi sz egyetlen ami ilyen könnyed zenék közé tartozik és hallgatom. De azt is Kb. 2x egy évben... szóval nem mondanám, hogy sokat hallgatom. Régen nagy Jovi-sta voltam, re az a múlt. És a múltat mindig szerettenm magam mögött hagyni.....
Mint már mondtam, a mai zenék is jöhetnek, szeretek a haverokkal bulizni egy jót. :D De a legjobb a retró diszkó!! \,,/, A mai diszkók nagyon távol állnak tőlem!!

Work hard, play hard,  work hard, play hard,  Wörk hard FUCK HARD!! :DD

Na de ennyit a zenei stílusomról...

Szeretek szárnyalni!!!



Sose tűrtem, hogy ha megszabták, hogy mit csináljak és mit ne!! Én mindig is önnálló személyiség voltam, és sose hagytam, hogy uralkodjanak felettem! A mai napig is így van. Anyám talán ezért is van ki rám majdnem minden nap... -.-" De hát ezért vagyok rocker, mert lázadok!!! És akinek nem tetszik, az meg takarodjon a ***** *****ba!!.

Magamról, hát szeretek beszélgetni, barátkozni. Bárkivel szívesen barátkozok, engem nem érdekellnek az ellentétek! Lehetsz akár Emo, vagy Bieber fun, akár szeretheted Sp-t velem nyugodtan beszélhetsz, én nem foglak kiközösíteni! 1D kedvelők kíméljenek a sikoltozásuktól, és akkor velük is kijövöd. :D :P Alapból hamar össze spanolok bárkivel, ha az illető értelmes, normális ember, de a flegma parasztok kerüljenek. ;)

A Barátságról...  
A barátság számomra nagyon fontos! Én szeretem a barátaimat. Mindig mellettük állok, bármi is van! Én a barátságot egy olyan köteléknek tartom, mint a testvériség a családban. A jó barátban mindig úgy megbízhatsz, mint a testvéredben! Hangsúlyozom, ha jó barát...

                       

Lány mint barát... Ő az aki megmondja a szemedbe, ha jól nézel ki éppen, enyhén ronda vagy... Ő az aki elmondja, ha hüly p*cs vagy... Ő az aki nem féltékeny rád... Ő az aki nem fog hisztizni veled 1 másik lány miatt.... Ő az aki megvéd vagy verekedik ha bajban vagy-vagy valaki bánt... Ő az akiben megbízol és elmész vele bárhová mert biztonságot nyújt... Ő az aki lány szemmel megmondja a kiszemelt csajról, hogy érdemes-e vele kezdeni vagy se... Ő az akivel hatalmasat bulizol de, ha részeg vagy akkor addig haza se visz míg jól nem vagy... Ő az aki nem használna ki soha.... Ő az akinek a családja nem találgat, hogy szerelem, hanem szinte családtagnak tekint... Ő az akivel nevetek minden baromságon... Ő az aki mer utánad inni vagy megossza veled a fagyiját... Ő az aki nővérem helyett nővérem... És ő az aki a barátom... Mert fiú és lány között van barátság!!! 

        
Nagyon szeretem a csillagászatot!
De szerintem erre rájössz, ha csak belenézel a képeimbe...  IMÁDOM a paranormális témákat!!! A szellemek... Stb. De nem az ilyen gyerekes f*szságokra gondolok. Ha te is szereted őket, velem biztos, hogy mindig lesz beszélnivalód! 

Elsősorban amit tudnod kell rólam, hogy IMÁDOM a zenét!!!  ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Talán ezért is játszok 5 hangszeren.

             

                     

 

Beszéljünk valami minimálistat a tanulásról is.... Az egyik kedvenc tantárgyam a történelem. Imádom a törit. A kedvencem abból is a két világháború. Elég nagy háborista vagyok. xDD PRO DEO ET PATRIA!!!



Nagyon szeretem a filmeket!    Sokf éle jöhet.  Szinta a legtöbb fajta. Minden olyan film, amin jót lehet szórakozni! De nincs az a film, ami velveszi nálam a versenyt egy jó kis horror filmmel... KEDVENC!!!

Egyik hobbim a vers írás. :) már van egy egész kötetem amióta írok. :D Szóval ha kíváncsi vagy akármelyikre is, írj egy üzit és elküldöm. ;) De elfog tartani egy darabig mire elküldöm, mert lusta van amikor nem találom őket. xD :S

Még mielőtt megkérdeznéd...Onnan jött a nick nevem, hogy amikor még kicsi voltam, anyukám nagyon sokszor becézett engem állatnevekkel, és gyakran hívott cicukámnak. És egyszer nyelv botlásból azt mondta, hogy cucikám. És amikor regeltem az oldalra, semmi jobb nem jutott az eszembe, hát így Cucika lett nevem.

A profilom őrzője: Nagy Zöld Majomfül!!   xDD

Magamról a többi:

Még egszer megismétlem, hogy nálam minden ember egyenlő jogú. Nálam nincsenek kivételek. Nem nézem le az olyan embereket, akik nem egyeznek meg velem. Pl. Justin Bieber rajongók...
Nyugodtan barátkozhatsz velem, attól még, ha különbözőek vagyunk. ;-) Nem vagyok haragtartó! Ha a múltban történt is valami, velem újra lehet kezdeni tiszta lappal. ; )

Minden esetre az én türelmem is véges, de akkor menekülj...!

Tudok néha hülye is lenni...

 

Szeretek hüyülni a haverokkal.
XD


A zenével kapcsolatban:

Kedvenc zenei stílusaim a Thrash metal és a Power metal. 

2 KEDVENC BANDÁM VAN, akik szimbolizálják ezeket a műfalyokat.

A kedvenc zenekarom, a:  


A METALLICA!!!!



   



A másik, a Sabaton



 
További zenekarok amiket hallgatni szoktam:

Motörhead, Tree days grace, AC/DC (nagyon ritkán), Nightwish, Iron maiden, (inkább soha...)  Linkin park, Nickelback, Bon Jovi, Dio, Bullet for my valentine, Korpiklaani, Dalriada, Kárpátia, Romantikus erőszak, Crazy gránát,Saxon, Archívum, Titkolt, RomEr, Hungarica, Historica, Ossian, Kalapács, Rammstein, Drowning Pool, Bornholm, Slipknot, Sonata Arctica, Skillet, Dragon Force, Ozzy. stb... :) 

  

Van 3 példaképem.
A zenei példaképem James Hetfield.  A Világhírű Metallica zenekar ritmus gitárosa és énekese. *-*

            

        

Igazán pédamutató egy zenész, mindenképp megérdemel egy tapsot!!!


                    

Aztán Kemal Atatürk. Ő a politikai példaképem. Máig is a Világ legjobb politikusának tartom!!!


A másik példaképem nem igazán publikus.... De annyit elmondok, hogy ő a másik politikai példaképem! Nagyon sok mindent elítélek amit tett! Nagyon gonosz ember volt! Igazából mint embert utálom! De mint politikus csak egy embert tudok hozzá foghatót mondani. Szóval tett olyan dolgokat is ami viszont megfogott. És szeretnék olyan politikus lenni mint ő volt! Aki mindent megtesz a hazájáért és a népéért!!!

Van 1 nagy álmom...
*-*

Szeretnék olyan politikus lenni mint a példaképeim, aki akármit megtesz, hogy helyrehozza az országát, és, hogy egy terület alatt egyesítse a népét! 
Emellett, hogy a népének jó legyen! Hiszen ezért kellenek politikusok. Ők azok, akik felelősek az országért. És szeretnék jó politikus lenni, aki büszke az országára és az emberek a kormányzása alatt jól élhetnek!

A munkáról... Hát ha nagy leszek szeretnék politikus lenni, de mindenképpen zenész is.
:D Tudom nagyratörő vágyaim vannak, de nem csak képzelgések, én ezeket el is szeretném érni! :)

A kedvenc színeim:
türkiz kék; vajszín és a zöld. De szeretem még a feketét, a lilát, a narancssárgát, a bordót, a pirosat, a barnát a bézst, a drappot, a kreolt...
XD na hát még sorolhatnám... :D Egy szóval minden színt szeretek... 

Kedvenc étteleim: A lazange, a török ravioli, és a tejfölös tészta. (Bár én szinte minden kaját szeretek, amiben tészta van... Anyám szerint, annyira szeretem a tésztát, mint ha olasz lenne az apám... XD)

Kedvenc innivalóim:
 Citromos Gösser, Icetea,

Kedvenc állataim: kutyák, macskák, madarak, halak, delfinek, lovak. Olyan cukik, úgy szeretem őket.      Nekem is van 4 kutyám, 4 macskám, két 
akváriumom és egy halastavam tele halakkal. A kertünkben meg sok a madár.  

                                                                 
Nemzetiségileg sok helyről származom, mert a családomban sok helyről származnak az őseim. Török és magyar vagyok szülői részről. A nagypapám román és és a dédnagyapám német volt... Ebből kifolyolag tudok magyarul, törökül egy kicsit, és sajnos csak egy keveset németül. :( Tanulom az angolt. És értem a románt, de nem nagyon beszélem. Inkább csak értem. Egy szóval töröknek is vallom magam, de egy hungarisatával is álltok szemben, emellet egy náci német ivadékkal, szóval... :'D De szerintem az utóbbira már rájöttél. 

Szögezzük le, SEMMI BAJOM A ZSIDÓKKAL!  Sok zsidó ismerősöm van, és nagyon is jóban vagyok velük!


                                    
 
                       
  

 

Az 5 hangszer amit már említettem, hogy játszok rajtuk: Gitár, zongora, dob, nagybőgő és basszus gitár.   

Kotta a legjobb barátunk... ^^ 
C: ▪ ♫♪ ϟ ♫ | ♪ | ♫ ♪ | ▪ ||: �
ÉGESSÜK EL! -.-"""" RÜHELLEM A KOTTÁT!!!!


                 
ez az én dobomról egy rajz :3 <3

A 2 kedvenc gitáromról találsz képeket az albumomban. ;)

Ha azt mondom, hogy gitár, akkor valószínüleg a társaság egyik fele az akusztikus gitárra, a másik fele meg az elektromosra fog gondolni...
XD Na de akkor itt a nagy kérdés: melyiken is játszok??? A válasz, MIND KETTŐN!!!  XD 
Hát igen, mivel az iskolában klasszikus oktatást kapok, de attól az én szívem a Rock zenéhez húz, így itthon megtanultam az elektromoson, a másikat meg a tanár tanítja... De ha lúd, akkor már legyen kövér, van két akusztik és két elektromos gitárom is. XD Ez úgy jött ki, hogy kellett egy klasszikus gitár, mert az a kötelező a suliban, de kelett nekem egy fémhúros gitár is, így azt is vettem, aztán amikor elkezdődött a Bon Jovi örületem, akkor vettem eg elektromos gitárt, de az nem teljesen felelt meg ehez a zenei stíkushoz... : / Később megvettem a most használt elektromos gitáromat, de a régitől már nem tudtam megszabadulni...  (Gondolom sokaknak ismerős ez a helyzet...) Majd megtetszett a basszusgitár, és mivel már tudtam a sima gitáron játszani, így csak azt kellett megszoknom, hogy azon két húrral kevesebb van... XD Aztán kiderült, hogy a nagybőgőnek ugyan az a hangolása, mint a basszusgitárnak, így hát azon is tudok már játszani. :D

                      

Gondolom az egyértelmű, hogy ha már gitározok, akkor azokat játszom, amiket szeretek... :'D Vagyis a Metallica, meg a Bon Jovi számait. *-* De inkább csak a Metallika számait... Az Evanescence számokat nem igazán tudom gitáron, de igyekszem korigálni ezt a fatális hibát. :D Amúgy rohadtul nem, mert van jobb dolgom is, mint mások dalait tanulgatni... A sajátjaimat írom...
Igen, írok, méghozzá nem is keveset. Sőt, nemsokára megyek stúdióba, és kiakarom adni az első lemezemet. Majd feltolom You Tube-ra is ha kész lesz, szóval akit majd érdekelhet, az írjon most, elővételben olcsóbb... ;)

Ha szavazol, nem "haragszok" érte. És vissza is adom. 
; ) 

Ja, és még annyit hozzátennék... A kedvenc sztárjaimnak a (legalább, de szerintem több) 3/4-ét még csak nem is kedvelem. Gondolom akkor most sokakban felmerül a kérdés, hogy akkor miért vannak a kedvenceim között...? Nagyon egyszerű a válasz. Azért, mert gondolom, hogy ha ennyien szeretik őket, akkor valami minimális elismerést megérdemelnek, ebben az esetben, hogy a "kedvencek" listámon legyenek. De félreértés ne essék, tőlem aztán rohadtul távol áll amit képviselnek...◕‿◕  

A szabályokról: Nálam csak egy van...

☢ NE LOPJ!!!!!!!!! ☢

De most komolyan...  Ha elmerd lopni bármelyiket is, akkor... Tudom ám, hogy hol laksz... De most komolyan, bárkinek megtudom nézni az IP címét, szóval úgy pofázzatok... ;)


Egyik ismerősöm szerint én Simbára hasonlítok a hajam miatt...
XD
Am, szerintem rohadtul nem így nézek ki. :P De mind 1...

                  

                       

Kedvenc számaim most és mindörökké:

Na szóval... A Metallica-val az a helyzet, hogy 1-2 kivétellel az összes számukat imádom, szóval nem teszem ki mindet, mert az összeset szeretem, de a kedvenceimet, csak, hogy azért legyen pár... :'D

A Mettalica-tól:

http://www.youtube.com/watch?v=TWKJmbmOOf4 Motorbreath


https://www.youtube.com/watch?v=xnKhsTXoKCI Master of puppets

https://www.youtube.com/watch?v=vwjs2eF4vYk
Dyers eve

https://www.youtube.com/watch?v=w2uOW8rmxu8 Blackened

https://www.youtube.com/watch?v=KlxEejhHfr8
Metal militia

http://www.youtube.com/watch?v=NbLMrce7OJI
Damage Inc.

http://www.youtube.com/watch?v=IZ7Aif5aXlQ
Battery

http://www.youtube.com/watch?v=bg92QpjRcJk
For whom the bell tolls

https://www.youtube.com/watch?v=yFihrhONrLE
  My Apocalypse

http://www.youtube.com/watch?v=JoolQUDWq-k Die my darling

https://www.youtube.com/watch?v=TUHFfR8hWcA
The Unforgiven

http://www.youtube.com/watch?v=MPJKuygePHk Enter sandman

A Sabaton-tól:

http://www.youtube.com/watch?v=WnAvNdVyJB0 
Carolus rex

http://www.youtube.com/watch?v=riKFbSopVmA Attero dominatus

http://www.youtube.com/watch?v=9LeqzHJRxC0 Panzercampf

http://www.youtube.com/watch?v=bdxvedxPhNU Back in controll


http://www.youtube.com/watch?v=IrJAwCBbnuc 
Primo victoria

http://www.youtube.com/watch?v=HC7_qPCflnY 40-1

http://www.youtube.com/results?search_query=sabaton+masters+of+the+world&sm=3 Masters of the World

http://www.youtube.com/watch?v=oOCe2Y7iVF8 Cliffs of Gallipoli

http://www.youtube.com/watch?v=wtax3Fl-UZoCoat of arms


(Nem az összes Sabaton szám, mert majdnem mindet szeretem! <3)
Na szóval... A Sabaton-nal ugyan az a helyzet mint a Metallicával, szóval nem teszem ki mindet, mert az összeset szeretem, de a kedvenceimet, csak, hogy azért legyen 1-2... :'D


A Three Days Grace-től:

http://www.youtube.com/watch?v=zRwLbuKvNpE 
Someone who cares

http://www.youtube.com/watch?v=d8ekz_CSBVg I hate everithing about you

http://www.youtube.com/watch?v=xqds0B_meys Animal I have become


http://www.youtube.com/watch?v=V4dr5z-TbKY 
Home

(Nem az összes, mert az nem férne ki...) :S De gondolom ez a szöveg már ismerős neked... xD

Tudom, a többi kedvenc zenekaromtól nem raktam ki zenéketk de most na... Sok vele a munka. :3

Ja, és a sztáradatlapjaimat nem cserélem!!!

 Kedvenc topikom... xD
http://starity.hu/forum/topik/92734-ma-eppen-mivel-van-tele-a-tokod/oldal/322/#p4447859

Állatvédő vagyok! Szóval tőlem nem kell félned... :') xDD


Az a tartalma hogy hathetesen elvitték játszottak vele, aztán amikor felnőtt akkor, már amikor azt akarta, hogy simogassák már bele rúgtak párszor egyszer kocsiba tették és eldobták a labdáját és oda szaladt a kocsik közt ment egyszer egy ember gyorsan ment direkt és egy kicsit elütötte jött egy ember és hazavitte pár nap múlva meghalt, és aki elvitt az utcáról haza az sokáig sírt

Ha állatvédő vagy tedd ki ezt a szöveget…

Ezekkel én egyet értek! 

---------------------------------------------------------------------------

(Ha nem vagy lány, a következőt el se olvasd!!!)

Történt már velem pár olyan dolog ezen az oldalon, hogy rámszálltak, hogy járni akarnak velem, meg hasonlók... Látatlanban!...
Vannak ilyen emberek is...
Én meg csak: Mi a f*sz van 
Hát nem röhely ez az egész szitu???     


Jelenleg nincs barátnőm, de nem azért, hogy az ehez hasonlók rámtapadjanak! ... Hanem azért, mert az igazit várom!   Ha olyan vagy mint amiről meséltem, akkor inkább mond meg az elején, hogy mit is szeretnél.

Köszönöm a megértésedet! 

---------------------------------------------------------------------------


Ennyi lett volna, remélem nem untattalak... Ha végig olvastad, köszönöm szépen, hálás vagyok. Elvégre az életemet írtam le nektek... És ha érdekelt annyira, hogy elolvasd, akkor van okom hálásnak lenni. :)
 ;)


Viszlát legközeleb
b!  
Szebb jövöt!   ๑۩۞۩๑


               


            


:D

████║░░║████║████╠═══╦═════╗
╚╗██╔╝░░╚╗██╔╩╗██╠╝███║█████║
░║██║░░░░║██║╔╝██║███╔╣██══╦╝
░║██║╔══╗║██║║██████═╣║████║
╔╝██╚╝██╠╝██╚╬═██║███╚╣██══╩╗
║███████║████║████║███║█████║

Because... i

▀██▀─▄███▄─▀██─██▀██▀▀█
─██─███─███─██─██─██▄█
─██─▀██▄██▀─▀█▄█▀─██▀█
▄██▄▄█▀▀▀─────▀──▄██▄▄█
♥ღ_______/)_♥ღ_____./¯"""/') ♥ღ
♥ღ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯♥ღ\)¯¯¯¯¯'\_„„„„\)♥ღ 

You

Motherf
cker ;)

 ♥ * •.♫. • ° *ƸӜƷ. • * •.♫.* •.♫. •♥
┴┬┴┬┴┬┴/(,")(ړײ).┴┬┴┬┴┬┴┬┴- ✿⊱╮♥ 
┬┴┬┴┬┴ _/█\_/█\_.┴┬┴┬┴┬┴┬ 
┴─┴─┴─.√√ √√♥♥♥┴─┴─┴─┴♥ Igaz szerelem? Persze, hogyne.....


_____________________$$$$$$$$$$$$$$$$$____________ _________
_________________$$$$$_______________$$$$$________ _________
_______________$$$_______________________$$$______ _________
_____________$$$___________________________$$$____ _________
____________$$_______________________________$$___ _________
___________$$_________________________________$$__ _________
____________$$_______________________________$$___ _________
__________$$__$_____________________________$__$$_ _________
__________$__$$_____________________________$$__$_ _________
__________$__$$_____________________________$$__$_ _________
__________$$__$$___________________________$$__$$_ _________
___________$__$$___________________________$$__$__ _________
___________$$__$___$$$$$$$_______$$$$$$$___$__$$__ _________
___________$$$$__$$$$$$$$$$_____$$$$$$$$$$_$$$$$__ _________
_____________$$$_$$$$$$$$$$_____$$$$$$$$$$_$$$____ _________
____$$________$___$$$$$$$$_______$$$$$$$$$__$_____ ___$$____
___$$_$$_____$$____$$$$$$___$_$___$$$$$$$___$$____ _$$_$$___
__$$___$$____$$_____$$$$___$$$$$____$$$_____$_____ $$___$$__
_$$_____$$$$__$$__________$$$_$$$___________$__$$$ $____$$__
$$_________$$$$$$$$_______$$$_$$$________$$$$$$$__ ______$$_
$$$$$$$$______$$$$$$$$____$$$_$$$____$$$$$$_______ _$$$$$$$_
__$$$$$$$$$______$$$$$_____________$$$$$_____$$$$$ $_$$$____
__________$$$$$$__$$$_$$___________$$_$$$__$$$$$__ _________
_______________$$$$$_$$$$$$$$$$$$$$$$$_$$$$$$_____ _________
__________________$$__$_$_$__$_$__$_$__$$_________ _________
________________$$$$__$_$_$__$_$__$_$__$$$$$______ _________
____________$$$$$_$$___$$$$$$$$$$$$$___$$_$$$$$___ _________
____$$$$$$$$$$_____$$_________________$$______$$$$ $$$$$____
___$$___________$$$$$$$_____________$$$$$$$_______ ____$$___
____$$$_____$$$$$_____$$$$$$$$$$$$$$$_____$$$$____ __$$$____
______$$___$$$___________$$$$$$$$$____________$$__ _$$______
_______$__$$___________________________________$$_ _$$______
________$$$______________________________________$ $$_______

Kedvenc sztárok

1 James Hetfield
2 Lars Ulrich
3 Richie Sambora
4 Kirk Hammett
5 Robert Trujillo
6 Amy Lee
7 Carlos Santana
8 Toygar Işıklı
9 Jimi Hendrix
10 Joe Trohman
11 Dirk Sauer
12 Marcus Miller
13 Jon Bon Jovi
14 Juan Luis Guerra
15 Hulk Hogan
további kedvencek

Randomképek

giantstarno.jpg
blackhole_illustration.jpg
Ich
kalózhajó_2.jpg
20080623-masok-e-a-fizika-torvenyei-az-univerzum-tavoli-reszeiben-1.jpg
aldebaran.jpg
bőgő *-*
compare-star-sizes.jpg

Barátok

illidan
illidan

visszatérő vendég

bogarka_95
bogarka_95

§Dreams.for.an.inso...

funny18
funny18

epiphany

alexavagyok
alexavagyok

you know you love me ♥

Bogi96
Bogi96

új tag

kesty
kesty

Dreamer

szeri thalía
szeri thalía

Roxitha

lpetra
lpetra

új tag

Fruzsyka11
Fruzsyka11

Princess❤️

barbi9810
barbi9810

új tag

lilla0007
lilla0007

'A'

Vyca20
Vyca20

visszatérő vendég

Cascadaa
Cascadaa

The Wanted Fan♥™

polivia
polivia

új tag

Anna Margaret15
Anna Margaret15

új tag

oroszlánka
oroszlánka

új tag

PinkAngel
PinkAngel

új tag

Üzenőfal

Szia, ment egy szavazat jawbreaker (korábban RockMe) nevében is. Kicsit félénk szegény, pedig bálványozza a stílusod. Ahogyan én is. :D Sok puszi & csóközön; Timi & Bella

2015.10.30. 23:11

Szia! ^^ Ment egy szavi, tetszik a profilod:) Be is jelöltelek, remélem nem gondd ^^

2014.10.29. 21:09

Pocok2001 Szia, szavaztam, főleg a zenei ízlésed miatt ;)

2014.10.06. 15:03

KoRngirl Szia, szavaztam! (Am tudtad, hogy a profilképes James Shaffer keze a KoRn did my time című videoklippjéből?:D)

2014.09.26. 18:06

Starlover5000 Akkor a haverod nagyon szépen is rajzolhat :)(gondolom) :D

2014.09.18. 19:07

Starlover5000 Szia szavaztam:-) Te csináltad azt a koponyát a profilod végénél?Mert nagyon jó lett:D

2014.09.07. 22:10

Szia, Szavaztam, tetszik a profilod! :)

2014.05.03. 09:09

KimMinTae Szia! Szavztam, mert látszik a profilodon, hogy sokat dolgoztál rajta. :9

2014.04.23. 15:03

Köszönöm, viszont! :) Hát remélem nem lesznek, inkább elbújok valahol >___<"

2014.04.21. 06:06

Szia^^ Köszönöm szépen, ez jól esett^^ egyébként én is hasonló véleménnyel vagyok veled kapcsolatba :)

2014.03.21. 15:03

Szép napot/estét/reggelt!^^ Eszméletlenül tetszik a profilod, nagyon jó, ezért szavaztam, és ha nem gond, bejelöltelek...:)

2014.03.19. 20:08

Hát ja tanulás elég sok időt levesz... :( Am jól vagyok. Örülök hogy te is. :)

2014.03.12. 15:03

Szia. Nagyon de nagyon rég beszéltünk. Mi újság van veled?

2014.03.06. 20:08

MetallicaMyLife tetszik a profod !!! szavazok :) METALLICA FOREVER !!! ha akarsz kérdezni vagy dumálni nyugottan :)I

2013.12.17. 21:09

Seherezade1050 Szia! Köszönöm szépen a szavazatot, visszament. :)

2013.11.18. 21:09

Szia. Boldog szülinapot. :)

2013.10.06. 15:03

BarbieFan Szia! Kérlek, ne haragudj hogy töröltem a kapcsolatot, de vagy nem beszéltünk már egy jó ideje, és csak azokkal szeretném tartani a kapcsolatot, akikkel napi vagy heti szinten beszélek.. Köszönöm megértésedet.. Remélem nem haragszol..

2013.09.22. 14:02

Orsie16 Bocs véletlen töröltelek, nem téged akartalak!

2013.09.03. 09:09

Szia! Szavaztam, mert én is nagyon szeretem a Metallicát, meg a Bon Jovit!

2013.08.27. 18:06

ilovemetallica Szia! szavaztam a Metallica miatt.

2013.07.30. 17:05