Starity

hellosummer profilja

hellosummer yellow white  
  • Csatlakozott
  • 2012. november 17.
  • Csoport
  • Tag
  • Titulus
  • visszatérő vendég
  • Születési idő
  • június 01.
  • Foglalkozás
  • tanulok
  • Kedvenc időtöltéseim
  • atlétika,zene,filmek,festés
  • Zenei stílusom
  • rock
  • Imádom
  • a sportot, sok nyelven tanulni, a barátaimat és a tengerimalacom
  • Utálom
  • az őrült, sikonyálós, "Ő lesz a férjem" rajongókat..; az olyan embereket akik többet tudnak az életemről, mint én és a csótányokat(mármint az állatot) :D

I love days when my only problem is " tea or caffe" :)

hellosummer
Utoljára aktív: 2014.06.20. 11:11Státusz módosítva: 2013.02.23. 10:10

Mi újság nála?

2014.02.08. 13:01hellosummer új kedvence Anthony Kiedis

2013.08.30. 10:10hellosummer új kedvence Kate Winslet

2013.08.30. 10:10hellosummer új kedvence Billie Joe Armstrong

2013.08.27. 23:11hellosummer és bubblegum.. mostantól barátok

2013.08.25. 10:10hellosummer és Debby bright mostantól barátok

Bemutatkozás


              

hello! 

Gondolom,most le kell írnom,hogy milyen ember vagyok,mit szeretek csinálni,mi a kedvenc színem,hogy hívnak,hány éves vagyok,hogy nézek ki stb...Szerintem ez mind elhanyagolható tény. Ha meg szeretnél ismerni,írsz egy levelet,beszélgetünk és akkor ezeket az apróságokat is akár megtudhatod rólam. Szóval nyugodtan írjatok,szívesen megismerkedek új emberekkel.

Na térjünk a profilom lényegesebb részére. Minden ember egy külön világ. Mindenki más-más zenét hallgat,mindenkinek van egy vagy akár több kedvence,mindenki másképp látja a világot. És mint mindenkinek, nekem is vannak olyan emberek az életemben,akik zenéje nagyon sok mindent jelent . Akkor engedélyetekkel,be is mutatnám őket...

Természetesen,az első helyen már pár éves korom óta a Red Hot Chili Peppers áll. Igaz annyi különbséggel,hogy akkor csaak ugráltam a számaikra apukám jóvoltából,most meg már ha meg hallom bármelyik számukat olyan érzés tölt el,amit egyszerűen nem tudok leírni. Ők azok akiknek tényleg olyan zenéjük van amiből bármennyit meghallgatok nem tudom megunni. Egész nap elnézném a koncertfelvételeiket és biztos vagyok benne,hogy tizedszerre se lenne sok. Szinte az összes számuk dalszövegét kívülről tudom és nem,nem vagyok az a sikonyálós rajongó aki ha meglátná Anthony Kiedis-t azonnal elájulna.(nem mondom,hogy nem rohannék oda és ugranék bele a nyakába..khm) De igen, ez a négy ember valahogy úgy belopta magát egy 4 éves kislány szívébe,hogy sok-sok év után is még ott vannak <3

Igen Green Day,igen Billie Joe Armstrong és igen,imádom őket. A másik nagy kedvenceim, ők hárman. Ha szomorú vagyok,ha boldog,ha mérges vagy ha csak elegem van mindenből és semmi mást nem akarok csak zenét hallgatni,akkor biztos,hogy jól jön egy kis Green Day. Már nem emlékszem mikor lettem nagy Green Day rajongó,de az biztos,hogy nem mostanábam. Nagyon szeretem őket,a zenéjüket, amikor meghallom a rádióban BIllie Joe armstrong hangját és tudom,hogy kívülről fogom tudni a számot és mindenki agyára fogok menni,ha elkezdem énekelni hangosan az American Idiotot.

 

A sum 41 az az együttes akik zenéjét később kezdtem értékelni. És most már ott tartok,hogy az egyik kedvenc együttesem. Ha most megkérne valaki,hogy énekeljek neki egy kis sum 41-t én nagyon szívesem megteszem bármikor,de ez persze az ő kárára lesz. Ugye később figyeltem fel rájuk és eleinte csak egy-egy számukat hallgattam,de most büszkén jelenthetem,hogy az ipodom nagy része velük van tele és ezzel semmi kivetnivaló dolog sincs:)

További előadók: - Fall Out Boy

                                -Paramore

                                -Imagine Dragons

                                -Lana Del Ray

                                -Macklemore

                                -Nirvana

                                -Punnany Massif

Kedvenc filmeim...

The book thief. Elképesztően jó film. Én egyébként is a háborús filmeket,drámákat szeretem és  így találtam rá erre a filmre és hát nagyon nagyon tetszett. Sajnos a könyvet még nem olvastam,de szándékomban áll. Akárhányszor rágondolok, még mindig kiráz a hideg. És ez is egy olyan film lesz,amit bárhányszor nézek meg,biztos sírni fogok rajta. Aki nem látta és szereti a hábotús filmeket,annak szívesen ajánlom figyelmébe. Nagyon szép film.

Pearl Harbor, szintén az egyik kedvencem és szintén ll. világháborús. Miután voltam ott a helyszínen akkor kezdett el izgatni maga az egész csata és így találtam rá a filmre. Nagyon jól mutatja be magát a támadást és a fél film romantikus, és természetesen nagyon megható. Ezt is csak ajánlani tudom.

The Great Gatsby. Maga a történet nem lenne semmi extra,de olyan látványos film és olyan jó hangulata van,hogy még is azt mondom rá,hogy az egyik kedvencem. Magával ragadott az egész 20'-as évek hangulata,a zenék a a ruhák,a fényűző partyk,ráadásul Leonardo DiCaprio-é a főszerep úgyhogy szerintem innentől már nem kell nagyon magyaráznom,hogy miért szeretem;) 


Hát egyenlőre ennyi lettem volna. Ha nem lenne ilyen fárasztó megszerkezteni a profilom,többet is írtam volna,de elnézést mindenkitől, inkább írjatok,beszélgessünk de én ennél nagyon erőbefektetést egy profil megszerkeztésre nem tudok megtenni.

Na sziasztok! :*

Kedvenc sztárok

1 Leonardo DiCaprio
2 Anthony Kiedis
3 Josh Hutcherson
4 Ian Somerhalder
5 Johnny Depp
további kedvencek

Barátok

Florahh
Florahh

~ρяเи¢εss*~

Glória44
Glória44

visszatérő vendég

Petra12
Petra12

ღDavidHendersonღ

love1999
love1999

visszatérő vendég

Üzenőfal

husikaBrigittus1129 Szimpistikus vagy és szuper az oldalad :))Ment a szavazat :)

2014.02.03. 18:06

TheDanush Szia!:) Sikerekben gazdag Boldog Új Évet Kívánok Neked!(:

2014.01.01. 03:03

hello! Tetszik a profilod már szavaztam! Amúgy én is atlétizálok!

2013.06.25. 09:09

Patyó12 Szia! :) Nagyon szép a profilod, ezért szavaztam. :) És Boldog Születésnapot! :)

2013.06.01. 10:10

brigty Nagyon hangulatos a háttered és profilod:)Van pár közös kedvencünk,(Punanny,GD,Avril) és szimpatikus is vagy! :)

2013.05.26. 20:08