Starity

Carly Rae Jepsen - Adatlap pályázat

Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2017. május 14. 16:50 #1
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔
 
Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.04.22.
Hozzászólás: 4956
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Offline offline
Szombat délig kéretik beküldeni az általad megfogalmazott, nem másolt és nem webfordítóval készített életrajzot!
Szavazni csak a nevezőknek és a kijelölt tagoknak lehet: duracell, funny18, Grace Benning, Glamster, Audrey Jane, LexiCobain, _ToTo_, Christo és döntetlen esetén joe_r a "bíró".
2 felhasználónak tetszik: LeerdammerGirl, Selz1992
2017. május 20. 00:00 #2
Suzie
Suzie
visszatérő vendég
 
StátuszTalán az a dolgok rendje, hogy néhány álmunk örökre csak álom marad.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 16.04.10.
Hozzászólás: 360
Csatolások: 1
Azonosító: 255553
Offline offline
Carly Rae Jepsen
Kezdetek:
Carly Rae Jepsen 1985. November 21-én született Missionben, Kanadában, Larry Jepsen és Alexandra Jepsen lányaként.
Szülei később elváltak és édesanyja újra férjhez ment Ron Lanzarottahoz, aki ezzel Carly mostohaapja lett.
Tanulmányait a Heritage Park Secondary Schoolban végezte, Missionben, ahol még diákként szerepelt iskolai előadásokban mint pl: Annie, Grease és a The Wiz.
Hamarabb érettségizett társainál és ezek után a Canadian Collegeben folytatta tanulmányait, ahol előadóművészet szakra járt.
Karrier:
Karrierje a Canadian idol tehetségkutó műsor, 5. évadában, 2007-ben kezdődött. Harmadik helyen végzett, majd később a legjobb három versenyzőnek szervezett turnén is részt vett.
Az eddigi sikerektől felbuzdulva visszatért Victoriába, ahol a saját dalaira és a bandájára koncentrált. Nem sokkal később alá is írta első szerződését a Fontana/Maple Music-al.
Első dala, a Tug Of War, 2008 Június 6-án jelent meg,amihez 2009-ben készített egy kisfilmet is, valamint ezzel együtt egy John Denver szám feldolgozást, a Sunshine on My Shouldert is közszemlére tette. Az albumát, amit szintén Tug of War névre keresztelt, Ryan Stewarttal készítette, valamint helyet kapott a korongon még a "Sweet Talker" című dal, amit még a Canadian Idolban énekelt, jelentkezése alkalmával. Jonathan Simkin, 604 Records nevén kiadta újra a Tug of War-t, amit a Nielsen SoundScan szerint azóta 10,000 példányban értékesítettek Kanadában. Mindezeket követte a "Bucket" és a "Sour Candy" című zeneszámai, valamint még Josh Ramsayel énekelt egy duettet, amivel elérték a 40. helyet a Canadian Hot 100 listán. Albumját a Nyugat-Kanadában lévő fellépéssorozatain népszerűsítette, de később egész Kanadát átívelő turnéra menta Marianas Trenchel, The New Citiesel és a Mission Districtel.
A második albumjára, a Curiosityre sokat kellet várni,de itt is segítségére volt Ryan Stewart, valamint Josh Ramsay és Tavish Crowe, akivel a "Call Me Maybe" című dalt írta, amit 2011 szeptemberében Kanadában jelentettek meg. A zeneszám hatalmas siker lett, Carly ezzel robbant be a köztudatba.A Canadian Hot 100 listán a negyedik helyet szerezte meg mint kanadai előadó, valamint az Egyesült Államokban , kilenc hétig vezette a "Call Me Maybe"-vel a Billboard Hot 100 litát és a Billboard a "nyár dalának" nevezte. Az angol listákra az első helyen tört be üstökösként a szám, és júniusban a Billboard Hot 100 listáján az első helyre került, ráadásul a Billboard Pop toplistáját is vezeti.Valamint az Egyesült Államokban és Kanadában is elérte a platina minősítést, világszerte már 3,2 millióan megvásárolták; feljutott a brit, ír, ausztrál, norvég és még számos ország iTunes kislemezeladási listájának élére. Első televíziós szereplésére is 2012-ben került sor, amikor előadta élőben a Call Me Maybe című dalát a világhírű The Ellen DeGeneres Showban. Carly mindezek mellett Justin Bieber támogatását s elnyerte, aki mindenben seggített neki. Még Bieber menedzsere is megkereste és felajánlott neki egy szerződést, amit nem fogadott el, mert akkor el kellett volna hagynia az eddig kiadóját és menedzserét.
2012-ben jelent meg az Owl City előadóval készített közös videoklipje, a Good Times, amellyel szintén gyönyörű sikereket ért el. Szeptemberben jelent meg a This Kiss című dala. Szintén szeptemberben, méghozzá 09.18-án jelent meg az énekesnő új nagylemeze a Curosity, amely a nagysikerű Call Me Maybe szám mellett 16 saját dalt tartalmaz.
2012-ben már számos díjra jelölték, és több neves rendezvényen a fellépők között volt a neve. A Much Music Video Awardson 3 díjjal is jutalmazták, és magáénak tudhat több Teen Choice jelölést is ebben az évben, amelyből egyet díjra is váltott. Ősztől Justin Bieberrel veszt rész a fiú amerikai koncertkörútján. 2013-ban megjelent a Disney A kis hableány című meséjéből származó Part of your World című dal feldolgolzása, és a klipet is készített hozzá.
Jepsen harmadik albumján 2014-ben kezdett el dolgozni de közben szerepet kapott februártól Rodgers & Hammerstein Hamupipőke Broadway produkciójában, amiben tizenkét hétig szerepelt.
2014-ben,Josh Ramsay és Tavish Crowe társszerzőkkel együtt, elnyerte a torontói SOCAN díjat.
2015-ben tért vissza, és meg is jelentette új albumát az Emotion. Azon kívül még két dala is debütált, a I Really Like You és a Run Away with Me. Az előbbi márciusban, melynek címadó dalának klipjében Tom Hanks és Justin Bieber is feltűnt. Mindezekkel szintén hatalmas sikereket ért el több listát is vezetett.
2015-ben kezdte el a Gimmie Love Tourt amivel albumját népszerűsítette.
Jepsen szintén a 2015-ös év végén megjelent a Bleachers "Shadow" dalának új verziója,és feldolgozta Wham! "Last Christmas" című dalát is. Carly szerepet kapott a Grease Live című produkcióban ahol Frenchy-t alakította, aminek az élő televíziós adását 2016. január 31-én közvetítettek. AMiveel a produkció különleges és egyedi volt remek rendezéssel ezért nagyon sok díjat nyert.Ő énekelte fel a Netflix új sorozatához az intro dalt Fuller House-hoz, amely 2016. februárjában debütált.Szintén 2016-ban megjelenik a The Knockssal való együttmükődés gyümölcseként az új dala a "Love Me Like That"
Jepsen az Emotion albuma B oldalát 2016. augusztus 26-án adta ki. Az EP 8 vágott számot tartalmaz az albumból. Az EP számos, az év végi listáján szerepelt, például a Rolling Stone-on, a Pitchforkon, a Stereogum-on, az A.V. Club-on,és MuuMuse-on.
2017-ben újabb turnéra indult.
Diszkográfia:

Canadian Idol:
    "Sweet Talker"
    "I Try"
    "Breathe (2 AM)"
    "Put Your Records On"
    "Sweet Ones"
    "Waiting in Vain"
    "Inside and Out"
    "Georgia on My Mind"
    "Torn"
    "Killer Queen"
    "Come to My Window"
    "My Heart Belongs to Daddy"
    "I Got It Bad (and That Ain't Good)"
    "At Seventeen"
    "White Flag"


Albumok:
    2008: Tug of War
    2012: Curiosity (EP)
    2012: Kiss
    2015: Emotion

Fontosabb dalok:
2008:
Sunshine on my Shoulders
Tug of War

2009:
Bucket
Change for You
Sour Candy

2011:
Call Me Maybe

2012:
Curiosity
This Kiss
Good Time (Owl City & Carly Rae Jepsen)

2013:
Tonight I'm Getting Over You
Take a Picture

2015:
I Really Like You
Run Away with Me

2016:
Boy Problems
Higher
First Time
Everywhere You Look
Roses
2017. május 20. 12:00 #3
Selz
Selz
leighade™
 
Státusz" I'm still here bitches. And I know everything. -A "
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.07.20.
Hozzászólás: 3253
Csatolások: 45348
Azonosító: 155975
Online online
AMIT TUDNI KELL RÓLA
Carly Rae Jepsen kanadai származású énekesnő, színésznő. 2007-ben versenyzett a Canadian Idolban, ahol harmadik helyezett lett. 2011-ben robbant be a köztudatba Call Me Maybe nevű slágerével. 2016-ban a Grease: Live-ban láthattuk, mint Frenchy.

KEZDETEK
Carly Rae Jepsen 1985. november 21-én született Missionban, Kanadában Alexandra és Larry Jepsen gyermekeként. A helyi középiskolába járt, ahol a musical színházhoz szerzett tapasztalatot, és olyan darabokban játszott, mint az Annie, a Grease és a The Wiz. Később Victoria városában tanult a Canadian College of Performing Arts-on.

KARRIER
CANADIAN IDOL ÉS DEBÜTÁLÓ ALBUM (2007-2010)
2007-ben úgy döntött, hogy elindul a Canadian Idol nevű tehetségkutatóban. A meghallgatáson Corinne Bailey Rae Put Your Records On című slágerét énekelte, és rögtön bejutott a Top 22-be. A következő fordulóban a Sweet Ones-t énekelte Sarah Slean-től, és itt is továbbjutott. A Top 14-be Annie Lennox Waiting in Vain dalával jutott be. A versenyben egészen az elődöntőig menetelt, azonban alul maradt két versenytársával szemben, így végül 3. helyezett lett.

A verseny után saját munkáján kezdett el dolgozni és leszerződött a MapleMusic kiadóhoz. 2008 júniusában megjelent debütáló kislemeze, méghozzá John Denver dalának, a Sunshine on My Shoulder feldolgozása. Az album szeptemberben jelent meg Tug of War néven. Az albumot később újra kiadták a 604 Records gondozásában, és 10000 példányban kelt el Kanadában. A második kislemez szintén Tug of War néven jelent meg és a rádiókban is játszották Kanadában, ezt pedig két további kislemez a Bucket és a Sour Candy követte, amik már a Top 40-ben is benne voltak. 2009 elején egy kisebb turnéra indult Kanadában.

CALL ME MAYBE ÉS A VILÁGHÍRNÉV (2011-2013)
2011-ben nekilátott második stúdióalbumának munkálatainak, az első kislemez pedig szeptemberben került kiadásra Call Me Maybe néven. A dal 2012-ben jutott a köztudatba, mikor januárban Justin Bieber tweetelt róla a millió követőjének, majd az ezt követő hónapban egy videó jelent meg, amiben az énekes, Selena Gomez és Ashley Tisdale tátog a dalra. Bieber menedzsere, Scooter Braun felajánlott egy közös szerződést saját kiadójával, a Schoolboy-jal és annak fő cégével az Interscope Recordsszal.

Miután megjelent második stúdióalbuma, a Call Me Maybe az első helyre jutott a Canadian Hot 100 listán, ezzel ő lett a negyedik kanadai előadó, akinek sikerült feljutnia a lista tetejére. Az Egyesült Államokban kilenc hetet töltött a Billboard Hot 100 első helyén, és a nyár legjobb dala címet is megszerezte magának. 18 országban volt listavezető, köztük az Egyesült Királyságban, ahol az év második legkelendőbb kislemeze lett. Világszerte pedig az év legtöbb példányszámban elkelt kislemez lett. Júniusban Owl Cityvel közösen kiadta a Good Time című kislemezt. A dal a második albumán, a Kiss-en kapott helyet, és 8. helyig menetelt a kanadai toplistán. Az album szeptemberben jelent meg és Ausztráliában, Új-Zélandon, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban is benne volt a top 10-ben. Habár a listákon jól szerepelt, "mindössze" 289,000 példányban kelt el az USA-ban, ami elég kevésnek számít a Call Me Maybe sikerei után. Az ezt követő két kislemez a This Kiss és a Tonight I'm Getting Over You sem ért el nagyobb sikereket. 2012 végén feltűnt a 90210 ötödik évadának premierében. Szintén ebben az évben megkapta a Rising Star díjat a Billboard Music Awards-on. A 2013-as Juno Awardson megkapta az Év Albuma, az Év Pop Albuma és az Év Kislemze díjakat. Az 55. Grammy díjátadón a Call Me Maybe-t jelölték két díjra is.

HARMADIK STÚDIÓALBUM ÉS EGYÉB PROJEKTEK (2014-jelenleg)
Harmadik stúdióalbuma eredetileg 2014 elején jelent volna meg, ám Carly úgy döntött több időt szán az elkészítésére, mert nem akarja elrontani. Februárban a Broadway-en állt színpadra a Rodgers + Hammerstein Hamupipőkéjében, mint a főszereplő. 12 hétig játszott, és ezzel egy időben úgy döntött egy kis szünetre vonul a zeneiparból.

Harmadik albumának debütáló kislemeze az I Really Like You 2015 márciusában jelent meg. A 14. helyen debütált Kanadában és a többi országban is jól teljesített. Az album júniusban jelent meg Emotion néven. Az albumon olyan előadók működtek közre, mint Rostam Batmanglij, Sia és Dev Hynes. A második kislemez, a Run Away with Me júliusban jelent meg. A Gimmie Love turné keretében ellátogatott Észak-Amerikába és Japánba is. Még az év végén feldolgozta a Wham! Last Christmas slágerét.

2016-ban a Fox Grease feldolgozásában játszotta Frenchy-t. Ő énekelte fel a főcímdalát a Fuller House nevű sorozatnak, ami a nagysikerű Bír-Lak sorozat reebootja. Augusztus 26-án megjelent az Emotion: Side B, ami 8 kihagyott dalt tartalmaz az Emotion albumról. Szintén ebben az évben Odette hangját kölcsönözte a Ballerina című mesében.

MAGÁNÉLET
2011-ben kezdett el randevúzni Jordi Ashworthtal, akivel közel egy évig alkottak egy párt. Ez kötvetően Matthew Komával, egy amerikai zenésszel volt együtt, egészen 2015-ig. 2015 márciusától David Larkins fotóssal alkot egy párt.

TURNÉK
Az énekesnő első, önálló turnéja, a The Summer Kiss Tour 2013 májusában vette kezdetét. A koncertorozat alatt ellátogatott Ázsiába, az Egyesült Államokba és Kanadába. Az utolsó koncertet október 12-én adta Simcoe-ban. A Gimmie Love Tour 2015 szeptemberében indult a Fülöp-szigeteken, majd Észak-Afrikában, az Államokban, Kanadában, Európában és Ázsiában folytatódott. Carly egészen 2016 április 4-ig járta az országokat.

Saját turnéjain kívűl, előzenekarként részt vett Hanson, Shout It Out világkörüli turnéjának kanadai állomásain 2012-ben, Justin Bieber Believe turnéján Észak és Dél-Amerikában, valamint Európában 2012 és 2013 között. 2016-ban Hedleynek nyitott Hello világkörüli turnéja kanadai állomásain.

JÓTÉKONYSÁG
Carly több alapítványt is támogat, mindig is fontos volt számára a jótékonykodás. Rendszeres segítője az American Foundation for AIDS segélyszervezetnek, amelyet olyan neves sztárok mellett támogat, mint Beyonce vagy Lady Gaga. Emellett támogatja a Cances Schmancer Movement, a City Year, a MusiCares és a Pencils of Promise alapítványt is.

AKTIVIZMUS
Fontos számára az esélyegyenlőség. 2013-ban felvetette a homoszexualitással kapcsolatos ellentmondásokat. 2013-ban részt vett, mint cserkészlány a National Scout Jambooree-nél. Ez volt az első nemzetközi cserkésztalálkozó. Azonban később visszavonult a szervezettel kapcsolatban, mivel a szervezet nem volt támogatója az egyenlőségnek.

ÉRDEKESSÉGEK
- Szeret úszni
- Inkább a hideg időjárást kedveli
- A Call Me Maybe eredetileg egy népdal lett volna
- Odavan Ryan Goslingért
- Legalább 60 naplója van, ebből merít ihletet a zeneíráshoz
- Egyszer szeretne együtt dolgozni Katy Perry-vel
- TV-s debütálására az Ellen DeGeneres Showban került sor
- Állítása szerint otthon nincs televíziója

DÍJAK
2010: Canadian Radio Music Awards - Song of the Year (Tug of War)
2012: NRJ Music Award - International Breakthrough of the Year
2012: American Music Awards - New Artist of the Year
2012: Billboard Japan Music Awards - Hot Top Airplay of the Year (Good Time)
2012: Billboard Japan Music Awards - Digital & Airplay Overseas of the Year (Good Time)
2012: Billboard's Women in Music Awards - Rising Star
2012: Los Premios 40 Principales América - Best International Song (Call Me Maybe)
2012: MuchMusic Video Awards - Most Streamed Video of the Year (Call Me Maybe)
2012: MuchMusic Video Awards - Video of the Year (Call Me Maybe)
2012: MuchMusic Video Awards - UR Fave Video (Call Me Maybe)
2012: MTV Europe Music Awards - Best Song (Call Me Maybe)
2012: MTV Europe Music Awards - Best Push Act
2012: Teen Choice Awards - Choice: Summer Song (Call Me Maybe)
2012: Teen Choice Awards - Choice: Breakout Artist
2013: Canada's Walk of Fame - Slaight Allan Awards
2013: Billboard Music Awards - Top Pop Song of the Year (Call Me Maybe)
2013: Billboard Music Awards - Top Digital Song (Call Me Maybe)
2013: Billboard Music Awards Top Digital Songs Artist
2013: Juno Awards - Single of the Year (Call Me Maybe)
2013: Juno Awards - Album of the Year (Kiss)
2013: Juno Awards - Pop Album of the Year (Kiss)
2013: MTV Video Music Awards Japan - Best New Artist
2017: MTV Movie & TV Awards - Best Musical Moment (Grease Live szereplői)

DISZKOGRÁFIA
Tug of War (2008)
Kiss (2012)
Emotion (2015)

FILMOGRÁFIA
Televízió
2007: Canadian Idol ... önmaga, mint versenyző
2012: 90210 ... önmaga
2013: Shake It Up ... önmaga
2015: Castle ... önmaga
2016: Grease: Live ... Frenchy

Film
2016: Ballerina ... Odette (hang)

Színház
2014: Rodgers + Hammerstein's Cinderella ... Ella
5 felhasználónak tetszik: LexiCobain, duracell, Glamster, Christo, Lindsay019
2017. május 20. 12:05 #4
- törölt felhasználó -    
Köszönöm a lehetőséget! meghajolo.gif


AMIT TUDNI KELL RÓLA

Carly Rae Jepsen egy kanadai származású énekes, dalszövegíró és színésznő. Debütáló albumának a Tug of War jelent meg 2008 szeptember 29-én. Világszerte ismertségét a "Call Me Maybe" című dalának köszönheti. Azóta összesen még két albummal, három középlemezzel és tizenöt kislemezzel büszkélkedhet.

KORAI ÉVEK

http://kepkezelo.com/images/spw1c2f644lh8va1pw28.png
Carly Rae Jepsen és édesanyja Alexandra

Carly Rae Jepsen 1985 november 21-én született Kanadában lelhető British Columbia tartomány Mission városában. Édesanyját Alexandrának, édesapját pedig Larry Jepsennek hívják, azonban van egy mostohaapja Ron Lanzarotta személyében. Középiskolai tanulmányait a Missionban található Heritage Park Középiskolában végezte, ahol már szenvedélyének tartotta a zenét és a színházi életet. Középiskolájában olyan darabokban játszott, mint az Annie, Grease és a The Wiz. Diákként folytatta tovább a kanadai Canadian College of Performing Arts-ben, ahol az előadóművész szakot választotta. Főiskolás évei alatt beadta jelentkezését a Canadian Idol tehetségkutató műsorba, ahol be is választották őt a legjobbak közé.


KARRIER

http://kepkezelo.com/images/ktoowi4gjt99kxaumd37.jpeg



2007-2010: ORIGINS ÉS TUG AOF WAR
Karrierje 2007-ben indult, mikor a Canadian Idol műsor ötödik évadában az előkelő harmadik helyezést érte el, majd koncertturnét is szerveztek a top 3-nak. a koncertek befejeztével Carly és a bandája a saját dalai írásával és felvételével volt elfoglalva. Felvételeinek köszönhetően felkeltette Jonathan Simkin menedzser érdeklődését, aki meg is kérte rá, hogy írjon alá vele egy szeződést. Carly független lemezszerződést kötött a MapleMusic és a Fontana North lemezkiadóval.
2008 júniusában az énekesnő kiadta debütáló kislemezét, a "Sunshine on my Shoulders" feldolgozását, mely eredetileg John Denver dala. Nemsokkal rá szeptember 29-én már a debütáló albumát is elérhettük, amit "Tug of War" címre keresztelt. Az album fő producere Ryan Stewart volt. A "Tug of War" dal a kanadai hot 100-ba is belekerült, ahol végül a 36-dik helyet érte el. Az albumon szereplő "Bucket" szintén szép helyezést ért el, ugyanis 32-dik lett. 2012-ben több mint 10 000 példányban adtak el az albumból Kanadában. Japánban 2010 május 19-én, Amerikában 2011 június 14-én, Európában pedig 2015 július 10-én érhették el az énekesnő szerzeményét először.

2011-2013: SIKEREK A CURIOSITY ÉS A KISS SZERZEMÉNYÉVEL
2011 elején az énekesnő már javában dolgozott a második albumán Josh Ramsay, Ryan Stewart és Tavish Crowe segítségével, így négyüjük munkájából létrejött a mára már világszerte ismert "Call Me Maybe" című szerzemény. 2011 elején az énekesnő már javában dolgozott a második albumán Josh Ramsay, Ryan Stewart és Tavish Crowe segítségével, így négyüjük munkájából létrejött a mára már világszerte ismert "Call Me Maybe" című szerzemény.
2012 januárjában a kanadai pop énekes Justin Bieber Twitter fiókján keresztül számolt be arról, hogy a következő hónapban közzétesznek egy videót, melyben ő, Selena Gomez és Ashley Tisdale fog tátogni és táncolni a "Call Me Maybe" számra.
Carly második albumának kiadását halasztották, hogy a "Call Me Maybe" népszerűsítésére tudjanak koncentrálni. A 604 Records lemezkiadó addig a rajongóknak kedveskedve közzétette a hat dalt tartalmazó "Curiosity" középlemezt 2012 februárjában. A "Call Me Maybe" a kanadai hot 100 első helyét is elérte, így Carly lett a negyedik kanadai művész, akinek dala a zenei lista élére került. Az Egyesült Államokban kilenc hétig az első helyet erősítette a Billboard Hot 100 listáján, valamint a Billboard Magazin ennek a dalnak szánta "A nyár dala" címet is. A szám 18 országban, köztük az Egyesült Királyságban is az év legjobban eladott kislemezévé vált. A International Federation of the Phonographic Industry szerint a világszerte legjobban eladott kislemeze a "Call Me Maybe" 2012-ben.
Carly részt vett egy duett erejéig Owl Cityvel, melyből a "Good Time" című dal született, 2012 júniusában mindenki számára elérhetővé is vált a kislemez. A kislemez a Billboard Hot 100 listáján nyolcadik helyezetet érte el, ezzel megelőzve Carly "Kiss" szerzeményét is. Az elhalasztott második albumnak a "Kiss" címet adták, és végül hosszú várakozás után 2012 szeptemberében a boltok polcaira került.
Az énekesnő következő kislemeze a 2012 szeptemberében megjelent "The Kiss".
2012 végén Carly megjelent a CW csatorna "90210" szappanoperájában, illetve a Wet Seal ruhabolt szóvivőjévé választották.
A sikerek ezek után sem értek véget, hiszen a 2012-es Billboard Music Awards "Rising Star" díját is Carly kapta meg.
2013-ban a Juno Awardson a "Kiss" műve nyerte meg az év albumának és az és pop albumának a díját, a "Call Me Maybe" pedig az év legjobb kislemeze elismerésben részesült.
Bár nem nyertesként távozott a Grammy Awardsról, de jelölve lett számos más világhírű előadó számai mellett az év dala díjra.
2013-ban újra szóvivőnek választották, most a Candie's ruházati és lábbeli márka kérte meg rá.
2013 júniusában megjelent a "Kiss: The Remix" névre keresztelt remix album, mely kizárólag Japánban jelent meg. Ez év júniusában elindult a The Summer Kiss turnéjára, mely keretein belül meglátogatta Észak-Amerikát és Ázsiát.
Carly egy melegjogi aktivistának tartja magát.
2013-ban a Boy Scouts of America egyik rendezvényén is részt vett a Train együttessel, ezzel megerősítve azt, hogy a cserkészet mellett állókhoz tartozik.
"Egy művész vagyok, aki hisz abban, hogy minden ember egyenlő, de nem veszek részt az idén (2013) nyáron megrendezett Boy Scouts of America Jamboree rendezvényén."


2014-MOSTANÁIG: EMOTION ÉS EGYÉB PROJEKTEK
Carly harmadik albuma a 2014-es évek elején jelent meg, azelőtt azt állította, hogy nem siet az album kiadásával, szeretne minőségi munkát kiadni kezei közül. 2014 februárjától őt érte az a megtiszteltetés, hogy a Rodgers & Hammerstein’s Cinderella broadway produkcióban ő játszhatta Hamupipőke szerepét. Összesen tizenkét hétig szerepelt a darabban Fran Drescher oldalán. Carly a broadwayen töltött ideje alatt szünetet tartott a zeneiparban és elmondása szerint nagyszerű volt olyan emberekkel lenni, akiket nem érdekelte, hogy a zeneiparban él.
2015-ben bejelentette, hogy készen áll arra, hogy visszatérjen egy újabb albummal, melynek az "I Really Like You" címet adta. Az album márciusban jelent meg és a dalhoz forgatott zenei videót is nyilvánosságra hozták YouTubeon.A következő hónapban Carly bemutatta az "All That" című dalát a Saturday Night Live-ban, mely egy napra rá már digitálisan elérhetővé is vált a rajongók számára. 2015 júniusában "Emotion" címmel megjelent egy újabb albma, ami rengeteg pozitív visszajelzést kapott. Továbbra sem pihent Carly, hiszen júliusban kiadta a "Run Away With Me" kislemezét. Az énekesnő elindult egy újabb turnén, a Gimmie Love Tour-on, hogy promóciózzák az "Emotion"-t az Egyesült Államok keleti partjain, valamint Japánban.Év végén közreműködött a Bleachers' "Shadow" dal új változatában, amely helyet kapott a "Terrible Thrills Vol.2" albumon.
Carly énekelte a 2016 februárjában bemutatkozó Fuller House sorozat intro dalát. 2016-ban együttműködött a The Knocks-al, melyből a "Love Me Like That" című dalt született meg.
2016 augusztus 26-án kiadta az "Emotion" B részét, a középlemezen összesen 8 dal található, melyet az albumból válogattak ki.

JÓTÉKONYSÁG
Carly számára jelentősen fontos, hogy segítsen a rászoruló embereken, így számos alapítványt is támogat, közöttük a z American Foundation for AIDS,Cances Schmancer Movement, a City Year, a MusiCares és a Pencils of Promise szervezetet.

MAGÁNÉLET
2011-ben Jordi Ashworthtal kezdett el randizni, azonban egy év együtt töltött idő után a szakítás mellett döntöttek. Őt követően az amerikai Matthew Koma zenésszel alkotott egy párt 2015-ig. Jelenleg David Larkins-al van együtt.

TURNÉK

SAJÁT TURNÉI
• The Summer Kiss Tour (2013)
• Gimmie Love Tour

TURNÉK, MELYEKET Ő NYITOTT
• Hanson - Shout It Out World Tour (2012)
• Justin Bieber - Believe Tour (2012/2013)
• Hedley - Hello World Tour (2016)


DÍJAI

• Canadian Radio Music Awards - Song of the Year (2010; Tug of War)
• NRJ Music Award - International Breakthrough of the Year (2012)
• American Music Awards - New Artist of the Year (2012)
• Billboard Japan Music Awards - Hot Top Airplay of the Year (2012; Good Time)
• Billboard Japan Music Awards - Digital & Airplay Overseas of the Year (2012; Good Time)
• Billboard's Women in Music Awards - Rising Star (2012)
• os Premios 40 Principales América - Best International Song (2012; Call Me Maybe)
• MuchMusic Video Awards - Most Streamed Video of the Year (2012; Call Me Maybe)
• MuchMusic Video Awards - Video of the Year (2012; Call Me Maybe)
• MuchMusic Video Awards - UR Fave Video (2012; Call Me Maybe)
• MTV Europe Music Awards - Best Song (2012; Call Me Maybe)
• MTV Europe Music Awards - Best Push Act (2012)
• Teen Choice Awards - Choice: Summer Song (2012; Call Me Maybe)
• Teen Choice Awards - Choice: Breakout Artist (2012)
• Canada's Walk of Fame - Slaight Allan Awards (2013)
• Billboard Music Awards - Top Pop Song of the Year (2013;Call Me Maybe)
• Billboard Music Awards - Top Digital Song (2013;Call Me Maybe)
• Billboard Music Awards Top Digital Songs Artist (2013)
• Juno Awards - Single of the Year (2013;Call Me Maybe)
• Juno Awards - Album of the Year (2013;Kiss)
• Juno Awards - Pop Album of the Year (2013;Kiss)
• MTV Video Music Awards Japan - Best New Artist (2013)
• MTV Movie & TV Awards - Best Musical Moment (2017; Grease Live szereplők)



DISZKOGRÁFIA


STÚDIÓ ALBUMOK
Tug of War
Kiadva: 2008. szeptember 29.; Fontana, MapleMusic
Formátumok: digitális letöltés, CD,
Kiss
Kiadva: 2012. szeptember 18.; 604, Schoolboy, Interscope
Formátumok: digitális letöltés, CD
Emotion
Kiadva: 2015. június 24.; 604, Schoolboy, Interscope
Formátumok: digitális letöltés, CD


REMIX ALBUMOK
Kiss: The Remix
Kiadva: 2013. húnius 12.; Schoolboy, Interscope
Formátumok: digitális letöltés, CD
Emotion Remixed +
Kiadva: 2016. március 18.; Schoolboy, Interscope
Formátumok: digitális letöltés, CD

KÖZÉPLEMEZEK
Dear You
Kiadva: 2004; Inderpendent
Formátumok: CD
Curiosity
Kiadva: 2012. február 14.; 604
Formátumok: digitális letöltés, CD
Emotion: Side B
Kiadva: 2016. augusztus 26.; 604, Schoolboy, Interscope
Formátumok: digitális letöltés, CD

FILMZENE ALBUMOK
Grease: Live - Music from the Television Event
Kiadva: 2016. január 31.; Faramount Pictures
Formátumok: digitális letöltés; CD

KISLEMEZEK
• Sunshine on My Shoulders (2008)
• Tug of War (2008)
• Bucket (2009)
• Sour Candy (feat. Josh Ramsay; 2009)
• Call Me Maybe (2011)
• Curiosity (2012)
• Good Time (feat. Owl City; 2012)
• This Kiss (2012)
• Tonight I'm Getting Over You (2013)
• Take a Picture (2013)
• I Really Like You (2015)
• Run Away with Me (2015)
• Your Type (2015)
• Last Christmas (2015)
• It Takes Two (feat. Mike Will It & Lil Yachty; 2017)

KISLEMEZEK MELYEKBEN EGYÜTTMŰKÖDÖTT
• Danny L Harle & Carly Rae Jepsen - Super Natural (2016)

PROMÓCIÓS KISLEMEZEK
• Almost Said It (2012)
• Part of You World (2013)
• All That (2015)
• EMOTION (2015)
• Warm Blood (2015)
• Making the Most of the Night (2015)
• Everywhere You Look (2016)
• First Time (2016)

EGYÉB ISMERETLEN DALAI
• Hotel Shampoos (2008)
• Beautiful (feat. Justin Bieber; 2012)

DALOK MELYEKBEN EGYÜTTMŰKÖDÖTT
• The Midway State - Change for You (2009)
• Mittens (2010)
• Andrew Allen - Where Did We Go? (2012)
• A Friend in London - Rest from the Streets (2013)
• Bleachers - Shadow (2015)
• The Knocks - Love Me Like That (2016)
• The Knocks - Love Me Like That (55.5 VIP Remix; 2016)
• Blood Orange - Better Than Me (2016)
• Danny L Harle - Super Natural (2016)
• Cut to the Feeling (2017)
• Runaways (2017)
• Bleachers - Hate That You Know Me (2017)

CANADIAN IDOL-BAN ÉNEKELT DALOK
• Sweet Talker
• I Try
• Breathe
• Put Your Records On
• Sweet Ones
• Waiting in Vain
• Insinde and Out
• Georgia on My Mind
• Torn
• Killer Queen
• Come to My Window
• My Heart Belongs to Daddy
• I Got It Bad
• At Seventeen
• White Flag


DALSZÖVEGEK MELYEKET Ő ÍRT
• Matt Webb - Take You Higher (2011)
• f(x) - When I'm Alone (2015)
• Minami Takahashi - KISS MISS KISS (2016)


FILMOGRÁFIA


FILMEK
• Kennon or McCartney (2013; rövidfilm)
• Ballerina (2016)

SZÍNHÁZI SZEREPEI
• Rodgers + Hammerstein's Cinderella (2014)

TELEVÍZIÓS MEGJELENÉSEI
• Canadian Idol (2007; 5. évad)
• 90210 (2012; 5. évad 1.epizód)
• Shake It Up (2013; 3. évad 10. epizód)
• Saturday Night Live (2015; 40. évad 17. epizód)
• Castle (2015; 7. évad 22. epizód)
• Comedy Bang! Bang! (2015; 4. évad 24. epiózd)
• Grease: Live (2016)

VIDEOKLIPJEI
• Tug of War (2009)
• Bucket (2009)
• Sour Candy (2009)
• Call Me Maybe (2011)
• Curiosity (2012)
• Good Time (2012)
• This Kiss (2012)
• Tonight I'm Getting Over You (2013)
• I Really Like You (2015)
• Run Away With Me (2015)
• Your Type (2015)
• Boy Problems (2016)



Profilkép:
2 felhasználónak tetszik: _ToTo_, Grace Benning
2017. május 20. 12:15 #5
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔
 
Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.04.22.
Hozzászólás: 4956
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Offline offline
A pályázatot lezárom, kérem a nevezőket és az arra kijelölt tagokat, hogy legkésőbb holnap délig adják le szavazataikat! beer.gif
1 felhasználónak tetszik: Suzie
2017. május 21. 12:35 #6
Lindsay019
Lindsay019
Disney princess♔
 
Státusz"Some people are worth melting for." Olaf ♥
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 08.04.22.
Hozzászólás: 4956
Csatolások: 54911
Azonosító: 58811
Offline offline
A szavazást lezárom, a lapot Selz1992 nyerte, gratulálok! thumbsup.gif
3 felhasználónak tetszik: lucymharding, Selz1992, Danwe
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!