Starity

Ő is magyar? Naná! 16 érdekesség, amit tudni érdemes a népszerű celebmenedzserről, Scooter Braunról

2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2020. május 16. 09:06 #1
LexiCobain
LexiCobain
Drama Queen®
 
StátuszIf you read, you'll judge.
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 12.08.01.
Hozzászólás: 2743
Csatolások: 689
Azonosító: 182219
Offline offline
A sikernek sokfajta receptje lehet, de egy biztos: nem mindegy, ki áll az ember háta mögött, hogy képviselje érdekeit – ezt bizonyára már minden zöldfülű tudja Hollyoodban.
A teljes cikkhez kattints ide!
2020. május 16. 11:12 #2
Nomiii
Nomiii
visszatérő vendég
 
Státusz~no reason to stay is a good reason to go~
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.06.29.
Hozzászólás: 447
Csatolások: 0
Azonosító: 154155
Offline offline
Az lemaradt, hogy ő az aki nem adja vissza Taylor Swift-nek a saját maga által írt dalait, csak azért mert lemezkiadót váltott.
2 felhasználónak tetszik: thundercloud, Zsóka11
2020. május 16. 18:22 #3
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.29.
Hozzászólás: 190
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Offline offline
Most itt úgy van beállítva, hogy ő egy hú de milyen jó és milyen nagy ember, közben meg kicsinyesen ragaszkodik Taylor Swift szinte összes eddigi dalának és albumának a jogaihoz és tönkre akarja tenni Taylor eddigi karrierjét.
Az egyik legaljasabb és legszemetebb ember Hollywoodban, nem büszkélkedni kell vele, hogy magyar származású, hanem inkább szégyen számunkra.
A listáról, hogy mit érdemes róla tudni, kimaradt, hogy ő inspirálta Taylor Swift: The Man című dalát és klipjét.
2020. május 16. 20:59 #4
BIRTHDAY
BIRTHDAY
új tag
 
StátuszSelenator FOREVER !!!
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.17.
Hozzászólás: 80
Csatolások: 0
Azonosító: 234558
Offline offline
Ha már Scooter Braun és érdekes tények, a cikk arról is szólhatna, hogy hogyan próbálja manipulálni Hollywoodot a saját ügyfeleit is beleértve.
2020. május 16. 21:14 #5
- törölt felhasználó -    
Jaajjjj, hogy vártam, hogy megjelenjenek végre a Taylena fanok, és megmondják a tutit wub.gif
Na most, hogy itt vagytok, fake screenshotokat, vagy fake insta beszélgetéseket szerettek jobban csinálni?
2020. május 16. 23:52 #6
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.29.
Hozzászólás: 190
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Offline offline
readyforya: Fake instagramokat, hogy szidhassuk azt, aki nem érdemli meg.

Egyébként meg: https://twitter.com/cowboyselena/status/1251276375950069762

#DemiLovatoIsOverParty
2020. május 17. 00:18 #7
- törölt felhasználó -    
Őszíntén, szívből kívánom neked, hogy egyszer megvilágosodjon az elméd:)
Selena összetenné a két kezét, egy olyan tehetségért és hangért, ami Deminek van, és egy olyan hírnévért, ami nem azon alapul, hogy Justin exe. Ahh, de hát néhány álom sosem válhat valóra, szomorú, igaz?
Nem lehet egyszerű ennyi haraggal és gyűlölettel élni, ami bennetek, Selenatorokban van. Indulat kezelő tanfolyamot ajánlanék figyelmetekbe, nem ártana néhányótoknak. Illetve az sem ártana, ha pl. Selena életével foglalkoznátok, szerintem ő is értékelné.
2020. május 17. 15:35 #8
- törölt felhasználó -    
Hihetetlen, hogy a #DemiLovatoIsOverParty-val még mindig elő tudtok jönni...
Na akkor most tisztázzunk néhány dolgot.
1: Annyi hírességet próbáltatok már meg ilyen kamu szarokkal besározni, hogy a kutya sem hisz nektek, főleg, hogy Demi legjobb barátai meg még rengeteg dolog igazolta, hogy ez is csak egy újabb szánalmas próbálkozásotok volt, és egy tetves szó nem igaz belőle.
2: Az egy héttel későbbi #LovatoVirtualConcert röhögve túlszárnyalta a kreált drámátokat egy worldwide tranding-el és több, mint 250 ezer hashtag-gel, Deminek pedig az egész dráma alatt több, mint +100 ezer követője lett.
3: Rengeteg rendes, normális Selenatorra szégyent hoztok a viselkedésetekkel, mert miattatok őket is beskatulyázzák.
4: Mi fasz játszódik le a fejetekben ilyenkor? Ha ennyire utáljátok Demit, akkor miért zavar ilyen baszott módon, hogy már nincs jóban Selena-val? Ha Selena tényleg szereti Demit, ő is szégyelné, ha látná, hogy mit műveltek vele. Azt hiszitek, hogy mindent tudtok? Nem, nem tudtok, senki sem tudja mi történt köztük, soha senki nem is fogja megtudni, hogy mi okozta ezt az egészet kettőjük közt. Demi talán nem egy szent, senki sem állítja ezt, voltak hibái, vannak is, de ő is valakinek a lánya, nővére, húga, legjobb barátja, és ezek az emberek mind látják, hogy egyfolytában mocsokolódtok, ha róla van szó. Azt hiszed, Te, aki most is beírtad ide ezt a rohadt hashtag-et, úgyis, hogy egy hónapja lejárt, és teljesen irreleváns volt, hogy nem látom, hogy szinte csak Demiről szóló cikkek alá kommentelsz? Ha Selena-ról szól valami a környéken sem vagy. Tudod minek hívják ezt? Kibaszott megszallottságnak. Gusztustalan amit műveltek, tisztelet a kivételnek. Meddig tervezitek még ezt csinálni? Jól esik Demit bántani? Ha egyszer megöli magát, majd eldicsekedtek vele, hogy annak idején ti is hozzájárultatok azzal, hogy rendszeresen a földbe döngöltétek? Kibaszottul nagy érdem lesz, mit ne mondjak. Miért kell féreg módon viselkedni? Ennyire megkeseredettek vagytok, hogy egy számotokra tök idegen nő baszogatása teszi boldoggá a szánalmas életeteket? Fel kéne nőni, mert ez nem sok mindenre vezet majd az életben. Kíváncsi vagyok, ha egyszer valaki a ti becsületetekben tenne kárt, vagy csak negyed ennyire bántana titeket mit szólnátok. Pocsék lenne mi? Szarul esne, vagy nem? Na, hát akkor kezdjetek el gondolkodni néha, mert a szavak ütnek, nagyobbat, mint a tettek. Nem kell őt egyfolytában szidnotok és lehúznotok, akkor is ha szent meggyőződésből utáljátok. Vegyetek vissza az undorító stílusotokból, mert a sors vissza fog csapni, de olyat, hogy egy életen át emlegetitek majd. Ennyit szerettem volna elmondani.
Köszönöm a figyelmet!
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2020. május 17. 15:41 #9
Pavia
Pavia
木漏れ日
 
Státusz⋅˚₊‧ ୨୧ ‧₊˚ ⋅ i wanna tell you what's on my mind
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.08.11.
Hozzászólás: 15749
Csatolások: 140806
Azonosító: 270554
Offline offline
Én a magam részéről csak annyit szólnék hozzá az egészhez, hogy az #XYIsOverParty hashtag-nél szánalmasabb, feleslegesebb, ostobább és primitívebb véleménynyilvánítási forma soha nem született még erre a mostanság igencsak eldeformált világra, és soha nem is fog. rolleyes.gif
2 felhasználónak tetszik: Zsóka11, the banshee
2020. május 17. 15:44 #10
- törölt felhasználó -    
Na, Selenatorok, megmondtátok a "tutit", komolyan feldobtátok a napomat. rolleyes.gif Tulajdonképpen most Taylor miatt hisztiztek, utána meg Demit ócsároljátok egy nem is róluk szóló cikk alatt? Aztán a kedvencem, hogy felhoztok egy ezeréves témát, amiről azt sem lehet tudni, hogy igaz-e vagy sem. Könyörgöm, ne. Rengeteg sztár bemocskolt sok másik sztárt, de miért kell egyből ezt alapozni az utálatra? Mert ez kb. mindennapos. Nem védem Scootert, igazából nagyon nem is ismerem, de mégis...
1 felhasználónak tetszik: Zsóka11
2020. május 17. 15:49 #11
- törölt felhasználó -    
Komolyan mondom, hogy sokan úgy viselkedtek Demivel, mintha egy brutális gyilkosságot követett volna el, holott a legnagyobb bűne, hogy Selena és ő már nem barátok, és hogy a gratulációját nem osztotta meg instastoryban, bár egyébként biztos vagyok benne, hogy privátban megköszönte neki. shotya-nak meg nagyon igaza van.
2020. május 17. 15:53 #12
Pavia
Pavia
木漏れ日
 
Státusz⋅˚₊‧ ୨୧ ‧₊˚ ⋅ i wanna tell you what's on my mind
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.08.11.
Hozzászólás: 15749
Csatolások: 140806
Azonosító: 270554
Offline offline
A Scooter Braun vs. Taylor Swift vitához pedig annyit, hogy amennyit én látok az ügyből, az annyi, hogy egyik fél sem ártatlan: két remek szakemberről van szó (csak ugyebár külön területeken remekelnek), értenek ahhoz, amit csinálnak, de látványosan egyiküknek sem erőssége az asszertív kommunikáció és a nyilvánosság kizárása az ügyeikből. Az viszont tény, hogy Taylornak tudnia kéne, mekkora hatása van akár egyetlen betűnek is, amit ő kiír a közösségi oldalaira, és nem lett volna szabad a nyilvánosság elé tárnia az ügyet (főleg ennyire egyoldalúan), mert egyes embereknek ennyi kell, hogy elpattanjon az agyuk, és elkezdjék fenyegetni a "bűnöst", a családját, és mindenkit, akinek valaha köze volt az adott emberhez. Inkább intézzék el a négy fal között, vigyék bíróságra az ügyet, ha szükségesnek érzik, de ne vonjanak bele olyan embereket, akiknek rohadtul semmi közük az egészhez.
A "csak mert lemezkiadót váltott" témához hozzászólva pedig: egy lemezkiadóval kötött szerződés rendkívül szigorú, és hosszú évek csatározása szükséges ahhoz, hogy mindkét fél elégedetten (vagy kevésbé megrövidítve) távozzon az ügyből. Egy szerződést általában meghatározott évekre kötnek, az előtt kiszállni belőle pedig kvázi szerződésszegés. Taylor másik kiadóhoz nyergelt át, remek, de neki is tudnia kellene (kellett volna), mit vállalt, amikor belement egy nagy lemezkiadó szerződésébe. Ha ennek felbontása után nem úgy alakulnak a dolgai, ahogy szerette volna, nem az a megoldás, hogy kiírja a közösségi oldalaira, had szedjék szét a rajongói az ellenfelét... Ez minden, csak nem érett és felnőtt viselkedés. (Mielőtt bárki nekem ugrana: mindezt úgy írom, hogy kifejezetten kedvelem Taylor munkásságát, és a személyisége egyes aspektusait is, de néha nem tudok egyetérteni azzal, amit csinál. A mostani egy pont ilyen szituáció.)
2020. május 17. 16:08 #13
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.29.
Hozzászólás: 190
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Offline offline
Kedves readyforya!

Ebben a cikkben szó sincs a Selena és Demi közötti kapcsolatról, itt a Taylor és Scooter közötti ellentétet hoztuk fel többen is a kommentekben, Te voltál az, aki behozta az egész Selena témát a Taylena és fake screenshoot szöveggel. Olvasd vissza, egyértelműen látszik, hogy ki hozta fel a témát.

Deminek jobb hangja van, mint Selenának? A jó hang elég relatív, de értem mire gondolsz, és igen, Selena fanként is elismerem, hogy bizonyos értelemben Demi ''nagyobbat'' tud énekelni. De ahogy Kelly Clarkson mondta Selenának egy interjúban, nem az számít, hogy ki milyen hangosan énekel, hanem, hogy ki mennyire mozgat meg. Számomra Selena mindig is hitelesebb volt, mint Demi. Selena megmozgatja az embereket a dalaival, akkor is, ha nem ordít éneklés közben.

Ahhoz, hogy kinek van nagyobb hírneve elég megnézni a száraz tényeket, számokat, adatokat, követőket: Selena énekesnőként, színésznőként és embereként is népszerűbb, mint Demi. Kinek hány #1 dala vagy albuma van? Szerintem egyértelmű, hogy kinek marad az álma álom.
2020. május 17. 16:19 #14
- törölt felhasználó -    
Kicsit nézzél jobban körül, mert nem én mondtam, hogy ti hoztátok ide. Igen, én voltam, és büszkén vállalom is.
Amit shotya mondott gondolom meg sem szeretnéd hallani, mert rendesen betalált. Én nem a hírneve miatt szeretem Demit, és az, hogy te ezzel jöttél elő, megint rengeteg mindent elárul. Ahhoz, hogy Demit hangilag bármilyen szinten is összehozod Selena-val, csak annyit fűznék hozzá, hogy a playback-elés nem számít éneklésnek. Mindegy is, engedjük ezt el, mert veled meg a hozzád hasonlókkal beszélgetni kb. olyan, mintha a falnak dumálnék.
2020. május 17. 16:26 #15
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.29.
Hozzászólás: 190
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Offline offline
Kedves shotya!

Szerintem a Selenatorok többségét, legalábbis engem egyáltalán nem zavar, hogy Demi nincs jóban Selenával. Egyszerűen két felnőtt embernek szíve joga eldönteni, hogy jóban vannak-e vagy nem. Ez az egész nem arról szól, hogy jajj, de rossz, hogy már nincsenek jóban. Itt arról van szó, hogy Demi nyilvánosan alázza Selenát, ha az övé volt az instagram, ha nem (szerintem az övő volt, egyértelmű jelek vannak rá). Annak ellenére, hogy nincsenek már jóban, a legalapvetőbb tiszteletet megadhatná neki és ha Selena nyilvánosan gratulál neki, legalább köszönje meg nyilvánosan és ne beszéljen róla úgy, ahogy beszél.

A mocskolódás a hírnévvel jár, ezt vállalta akkor, amikor ezt a karriert választotta. Egy médiaszemélyiségnek nem csak a tapsvihar jár, hanem a hibái is még jobban ki vannak emelve, ez mindig is így volt, nem Demi az első ilyen híresség.

Csak, hogy a szavaiddal éljek, tudod mi a kibaszott megszállottság? Azt nézni, hogy ki hova mit kommentel. Az én jogom és döntésem, hogy mikor, mit, hova kommentelek. Miért hinném azt hiszem, hogy nem látod? Ki vagy Te, hogy rejtőzködnöm kelljen előled? Ha írok egy kommentet, valószínű, hogy azért írom, hogy kifejezzem a véleményemet valamiről. Az csakis az én döntésem, hogy miről. Ahhoz szólok hozzá, amihez csak kedvem van, ahogy Te is.

Most többes számban írod ezt a hozzászólást, valószínűleg Selenatoroknak címezve, de komolyan, ezt a hozzászólásodat szerinted a Seleantorok hány százaléka olvassa? Nehogy azt gondold, hogy a nagyságosasszony majd pont a magyar bulvároldalon kommentelők miatt öli meg magát. Szerinted mi, magyar, itt kommentelő Selenatorok indítottuk el ezt az egészet? Amúgy is, gyenge ember az, aki ilyen miatt lenne öngyilkos, bár mint tudjuk, Demi minden csak nem erős, nem harcos, nem magabiztos és nem szereti önmagát. De akkor is úgy érzem erős túlzás, azt gondolni, hogy a Selenatorok célja az lenne, hogy Demi öngyilkos legyen. Értem, hogy skatulyázol bennünket, de azért nem ennyire elvetemültek a Selenatorok.
2020. május 17. 16:27 #16
- törölt felhasználó -    
Ja, azt meg, hogy Demi híresebb lenne nála egy szóval sem mondtam, mert ez nem lenne igaz. Hülye meg vak sem vagyok, én is látom, hogy ő a sikeresebb. Az viszont, hogy Selena hírneve mára már Justin-on alapul, egy társadalmi szinten elismert tény.
2020. május 17. 16:33 #17
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.29.
Hozzászólás: 190
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Offline offline
readyforya:

A hírnévvel is Te jöttél elő, és a hangban is Te hasonlítottad össze őket, idézlek:

,,Selena összetenné a két kezét, egy olyan tehetségért és hangért, ami Deminek van, és egy olyan hírnévért, ami nem azon alapul, hogy Justin exe. Ahh, de hát néhány álom sosem válhat valóra, szomorú, igaz? "

Amúgy meg, playback ide, playback oda, mint a tények is bizonyítják, Selena a személyiségével többre vitte, mint Demi a hangjával. Kár, mert Demi még ennél is többre vihetné, ha kicsi szerethetőbb személyisége lenne.
2020. május 17. 16:40 #18
- törölt felhasználó -    
Kedves lilla1!

Igen, az insta az övé volt, de képeket nem ő tette ki. Olyan rosszul voltak megszerkesztve, hogy a vak is látta, hogy nem igazi. Azzal meg elő ne gyere, hogy “de hát utána törölte az instáját”, mert amiatt törölte, hogy emberek milliói megtudták, a privát instájának a nevét. Amúgy meg ha valaki valóban meghackelte, akkor hol van az a több ezer selfie, családi, és forgatáson készült kép, ami ott lehetett? Vagy azokat csak így figyelmen kívül hagyták? Ne legyünk már teljesen elfogultak légyszi. Nem hittem, hogy ezt el kell majd magyaráznom, de ez egy unblock vélemény volt, nem csak a magyaroknak szól, mivel ugye a magyarok nem olyan tevékenyek a twitteren. Az, hogy ide írtam most le, nem jelenti azt, hogy ostoba vagyok és nem tudom, hogy Demi ezt sosem fogja látni, csak simán kifejeztem itt is a véleményem, remélem nem bánod túlzottan. Szerintem ha valakinek válaszolsz azért utánanézel egy kicsit, és ezt tettem én is, hogy egészen biztos lehessek abban, amit majd mondok, mert megmondom neked őszíntén, már azelőtt biztos voltam abban, hogy egyfolytában Demivel lehetsz elfoglalva, mielőtt megnéztem volna. Nagyon köszönöm a válaszod, további szép napot neked! wink.gif
2020. május 17. 16:52 #19
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.29.
Hozzászólás: 190
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Offline offline
Kedves shotya!

Az igazságot csak Demi tudhatja, nyilván a Demi fanok Demit védik, aki pedig nem szereti Demit, az persze, hogy ellene lesz.
Tudom, hogy unblock vélemény és egy percig sem gondoltam, hogy azt hiszed, Demi ezeket látja, de úgy, hogy nekünk, Selenatoroknak címezted, olyan volt, mintha a Selena rajongóknak azt az apró százalékát hibáztatnád mindenért, akik itt védik Selenát.
Nem vagyok folyamatosan Demivel elfoglalva, de nyilván van oka annak, hogy követem a vele kapcsolatos híreket. Egyszer, régen, volt valaki harmadik nagy kedvencem is Selena és Taylor mellett...
2020. május 17. 17:06 #20
- törölt felhasználó -    
Nem szeretni valakit, és egyet érteni valamivel, ami valótlan, már két külön dolog. Mindegy, én azt mondom, hogy szerintem kivitatkoztuk magunkat. lilla1, igazad van sok mindenben, ahogy shotya-nak is, én idegből leírtam a kommentjeim tegnap, és egy kicsit már meg is bántam őket (Lovatic-ként sok inzultus ér a twitteren a kicsit vérmesebb Selenatoroktól, szóval már én is elvesztem sokszor az általános ítélőképességem). Nem tartom rossz embernek a Selenatorokat, sőt ismerek nagyon aranyosakat. Nyílván a kedvencüket védik, ez a normális, de sok közülük átlép egy bizonyos határt a twitteren. Selena sem érdemli meg azt, amit meg a durvább Lovatic-ok csinálnak. Felesleges ez a feszültség, mert minenki más véleményen van. Én elnézést kérek, mert valóban én kezdtem a dolgot. Éljünk békességben a továbbiakban, mert nincs értelme marni egymást.
2 oldal 1 2
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!