Starity

Demi Lovato Instagramra posztolta, hogy drogozik – fotó!

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2021. április 22. 08:50 #1
Glamster
Glamster
 
Státusz☆rt should comfort the disturbed and disturb the comfortable ☾
  Csoport: Moderátor
Csatlakozott: 11.03.16.
Hozzászólás: 3282
Csatolások: 10727
Azonosító: 147418
Offline offline
Bár nemrég jelent meg a dokumentumfilmje, amelyben majdnem végzetes kimenetelű túladagolásáról mesélt, Demi Lovato mégsem teljesen tiszta.
A teljes cikkhez kattints ide!
2021. április 22. 09:08 #2
CoralBlue
CoralBlue
új tag
 
StátuszNote to self: the world needs you to show up today. :-)
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 20.12.27.
Hozzászólás: 17
Csatolások: 0
Azonosító: 285141
Offline offline
Nem támogatom a döntését és nem is védem, de abban tényleg egyet kell értsék, hogy ha valamit gyökeresen elvágunk magunktól az nem vezet mindig a megoldáshoz. Nekem addig nincs ezzel semmi bajom, AMÍG nem kezd el jobban belebonyolódni ebbe az egészbe újra. Nem fogyasztok se alkoholt vagy se nem cigizek, füvezek, DE ismerek olyat aki hiába próbálta letenni már nem tudta. Maximum csak enyhíteni tudott rajta, de letenni már nem. Ezért jól gondoljátok meg, hogy mibe kezdetek bele, mert az akinek sikerült " kilábalnia" egy ilyen szituációból annak hatalmas akarat ereje kellett legyen. Nem lehetetlen, de borzasztó nehéz és TAPASZTALATBÓL TUDOM, hogy nem csak a függőnek kínszenvedés, de az őt körülvevő embereknek is ( mármint akik segíteni akarnak neki).
5 felhasználónak tetszik: Szandi0820, Maiko, Pheebs, Glamster, feyre
2021. április 22. 09:53 #3
Alexaaa09
Alexaaa09
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.04.03.
Hozzászólás: 1897
Csatolások: 0
Azonosító: 263421
Offline offline
Nem ertek egyet ezzel a dontesevel hogy ugy dontott hogy fuvezni meg inni fog , de azert azt eros mondani hogy drogozik.
2021. április 22. 10:26 #4
feyre
feyre
visszatérő vendég
 
Státuszalways and forever
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.04.05.
Hozzászólás: 204
Csatolások: 0
Azonosító: 289007
Offline offline
Azert a fuvezest ne nevezzuk mar drogozasnak...
Azt mondta, hogy azokhoz a drogokhoz nem nyul tobbe amik majdnem megoltek, es tudjuk hogy milyen kemeny drogokkal volt dolga, azokhoz kepest a fuvezes...
Mar eleg idegesito ez a sok cikk ami az embereket Demi ellen hangolja, szerencsetlen nem tud levegot se venni anelkul hogy bele ne kotnenek.
Azert azon a 6 likeos tweeten felnevettem, egy igazan relevansat sikerult valasztani. :D
Nincs mirol irni csak naponta Demirol? Fan behavior
2021. április 22. 10:29 #5
Angeska
Angeska
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 14.10.20.
Hozzászólás: 342
Csatolások: 0
Azonosító: 234680
Offline offline
Tapasztalatból mondom, hogy vagy totál kiiktatsz valamit, vagy rohadtul nem fogsz leszokni róla soha. Ez tény. Ezért nincs egyetlen olyan ember, aki láncdohányosból kocadohányos lett, és az sem véletlen, hogy aki alkesz volt, az bizony többé nem ihat egy pohárral sem. (Nyilván ezek igazi függőkre vonatkoznak, nem azokra, akiknek feltűnési viszketegsége van.)
2021. április 22. 10:36 #6
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.25.
Hozzászólás: 453
Csatolások: 0
Azonosító: 265083
Offline offline
Szerintem meg nem az a megoldás, hogy ha valami vitatott dolgot csinál egy közszereplő, akkor arról csak azért ne írjon a média, mert esetleg valakit ez bánt. Ha valakit nem érdekel egyáltalán, akkor meg sem nyitja a cikket, el sem olvassa. Nem értem, hogy miért baj az, ha egy ilyen egyértelműen veszélyes dolgot nyíltan csinál valaki, akkor arról írnak a médiában. Ha Demi nem akarna címlapon szerepelni naponta, akkor egyszerűen zárt ajtók mögött füvezne, nem tenné ki az instájára (miközben tegyük hozzá, még magyarázza is, hogy ő miért drogozik).
2021. április 22. 11:41 #7
- törölt felhasználó -    
“Drogozik”, *tweet beillesztése amin 6 like van* ez már komolyan mondom komikus amúgy, tényleg nevetséges. Had legyen már a saját döntése amúgy. Arról nem is beszélve, hogy amikor Tyga, Snoop Dogg, Wiz Khalifa stb. postolnak ilyesmit, akkor az menő, meg az edgy, de ha Demi csinálja, az elvetendő, ördögtől való dolog. Bár egyébként ez most még twitteren sem zavart senkit, szóval most ténlyeg ez az egyetlen olyan platform, ahol ez bárkinek is bántotta a szemét. Amúgy már esküszöm én nem foglalkozom annyit Demivel, mint amennyit a kedves cikkíró, úgy hogy ő egyébként nem is szereti. A little obsessed...
1 felhasználónak tetszik: Kata159
2021. április 22. 11:59 #8
Divergent
Divergent
Dark witch
 
Státuszimmersed in the frenzy
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 15.04.15.
Hozzászólás: 2157
Csatolások: 138
Azonosító: 242716
Offline offline
Azért aki néha füvezik az nem feltétlen drogos, de azért mind tudjuk, hogy neki nem csak a fűhöz volt szerencséje (bár már nem él velük). Lehet most nem tol semmilyen erősebbet (de ki tudja…) de szerintem egy olyan embernek aki ennyire függő, nem kéne füveznie. Lehet, hogy neki ez egy ideig megoldás, de szerintem örökre nem tudja ezt fenntartani (bár remélem, hogy fenn tudja majd, mert borzasztó ami vele történt). Mindenesetre nem értem a problémát azzal, hogy csak 6 like volt a twitten. Lehet, hogy csak 6 volt rajta, de attól függetlenül a tartalma igaz.
2021. április 22. 11:59 #9
szilvusss
szilvusss
új tag
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 21.04.20.
Hozzászólás: 8
Csatolások: 0
Azonosító: 289896
Offline offline
shotya, az összes Demivel kapcsolatos cikk alá kommentelsz és elvakultan véded meg a cikkírót támadod, szerintem ez is kimeríti a megszállottság fogalmát. Ha nem tetszenek a Demiről írt cikkek, állj be a cikkírók sorába, és írj te cikkeket róla. wink.gif Szerintem nem helyesli senki sem Snoop Dogg meg Wiz Khalifa stb. viselkedését, de ők legalább nem csinálnak több dokumentumfilmet az állítólagos józanságukról azzal a felszólalással, hogy az előző dokumentumfilmben nem mondtak igazat. Ez az egyik. A másik, elhiszem, hogy a függőség nehéz lehet, de kis híján meghalt, és ennek ellenére nem 100% józan, ezen azért megrökönyödtem. Ráadásul a túladagolása után is nem sokkal heroinhoz nyúlt. Értem, a fű nem olyan mint a heroin, de azért ez egy elég csúszós lejtő egy függőnek. Mindenesetre én azt kívánom, hogy küzdje le a démonait és éljen boldogan.
2 felhasználónak tetszik: Bessie, Glamster
2021. április 22. 12:27 #10
- törölt felhasználó -    
Szándékosan mocskolni valakit és napi több nagyrészt kiforgatott vagy teljesen hazugságon alapuló cikket írni egy kicsit más tészta, mintha valaki felszólal ez ellen és megvédi az igazságot. Talán ott vagyok minden cikk alatt és kommentelek, de legalább nem hazudok bennük, hanem a hazugságokat próbálom korrigálni, mert nem tartom helyesnek azt ami sokszor itt folyik, és ahova az oldal az elmúlt években jutott ilyen téren.
1 felhasználónak tetszik: Kata159
2021. április 22. 12:29 #11
lilla1
lilla1
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.10.29.
Hozzászólás: 190
Csatolások: 0
Azonosító: 162834
Offline offline
Pár napja kiakadt és világraszóló botrányt csinált abból, hogy egy kis üzlet egyáltalán árulni mer cukormentes terméket, mintha a diéta ördögtől való lenne. Erre pár nappal később nyíltan reklámozza, hogy füvezik, mert tényleg, a diéta sokkal károsabb mint a fű. Hogy érzik magukat az egykori függő követői? Őket is a visszaesésre buzdítja?

Amúgy meg nagyon gáz, hogy azután, ami vele történt még van kedve ilyen dolgokhoz nyúlni, ez egy igazán gyenge jellemre vall, de azért stay strong. A következő alkalommal már nem biztos, hogy ekkora szerencséje lesz, bár ahogy elnézem, lehet ez is a célja, mert a drog sajnos fizikailag és mentálisan is ronccsá tette.
2021. április 22. 13:41 #12
Kata159
Kata159
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 07.01.27.
Hozzászólás: 10398
Csatolások: 130295
Azonosító: 23738
Offline offline
what @shotya said.
2021. április 22. 13:48 #13
SoLettisha
SoLettisha
 
Státusz"This is who the fuck I am."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.29.
Hozzászólás: 500
Csatolások: 0
Azonosító: 159669
Offline offline
Már bocs, ez a cikk lehozott egy tényt. Amúgy meg a fű drog. Miért lenne túlzás drogozásnak nevezni a füvezést? Amikor én beleszívok egy füves cigibe, akkor én is éppen drogozok és nem állok neki kikérni magamnak, ha valaki nevén nevezi a gyereket. Ez a cikk egy deka részrehajlást sem tartalmaz véleményem szerint, és az, hogy ennek ellenére itt ágálnak egyesek, és MÉG MINDIG igazolásokat gyártanak ennek a szerencsétlennek a tetteire, az egészen egyszerűen szánalmas, végtelenül nevetséges, és kimeríti az ostoba elfogultság teljes definícióját. Az (állítólagos) ex-narkós ne füvezzen. Vagy füvezzen, de akkor ne reklámozza, hogy tiszta, mert NEM AZ. És nem, nem fog ezzel a módszerrel a büdös életben se új lapot kezdeni az életében, mert ahogy Angeska írta egy tökéletes példával: a láncdohányosból se lesz soha kocabagós. Ennyi. Ő még mindig drogos, ez egy tény. Nem pedig vita tárgya. Maga bizonyítja… Kiakad a cukormentes süteményen, de itt parádézik a füvezős posztjával? Egy alapvetően nem függő személynek beleférhet egy joint alkalomadtán, mint ahogy egy nem-alkoholistának is, hogy lerészegedjen, ha bulizik, de egy olyannak, aki függő, képen se szabadna még füvet SE látnia, nemhogy szívni azt. Az ex-alkoholisták se gurítanak le néha egy felest, épp azért, mert borítékolt a visszaesés. Egy darabig szinten tudja tartani, de aztán, ahogy mindig, majd egyre többet akar, (mert ez már nem lesz elég) egyre intenzívebb hatást, egyre nagyobb repülést, és akkor kezdődik majd elölről az egész. Mindazonáltal, attól, hogy csupán hat like van egy tweet-en, az még nem von le az igazságtartalmából. Mik vagytok, ovisok? Csak az lehet releváns, amit tízezren kedvelnek? Ugyanmár… Egy szánalomparádé az egész, az is amit ez a lány művel, azok is, akik ahelyett, hogy felébrednének az álomvilágból, inkább savanyú hazug dögnek bélyegeznek mindenkit, aki nem huny szemet Demi nyilvánvaló, irdatlan és ordenáré baromságai felett.
3 felhasználónak tetszik: Glamster, Bessie, madeleine.
2021. április 22. 13:49 #14
Rosier
Rosier
visszatérő vendég
    Csoport: Tag
Csatlakozott: 17.06.25.
Hozzászólás: 453
Csatolások: 0
Azonosító: 265083
Offline offline
Shotya, Glamster miben hazudott szerinted? Kíváncsi vagyok, mert én kb öt perc alatt kiderítettem, hogy a marihuana igenis drognak minősül az Egyesült Államokban is, ennek ellenére Kaliforniában 2016 óta már legálisan fogyasztható, de ettől függetlenül egy olyan embernek, aki majdnem belehalt a túladagolásba, nem biztos, hogy okos dolog füvezni.
Abban meg a nem túl felkapott tweetnek is igaza van, lájkoktól függetlenül, hogy ha őt, mint korábban testképzavarral küzdő személyt, zavarja, hogy egy boltban kihívóan reklámozzák a cukormentes ételeket, akkor mit szólhatnának a hozzá hasonlóan a drogfüggőségüket leküzdő követői, akiket meg lehet, hogy éppen ez a nyílt füvezés zavar? Számos dokufilmet csinált a függőség veszélyeiről, a tapasztalatairól meg a leszokás nehézségéről, ezért utána elég nehéz hinni neki, meg az ott elmondottaknak, ha még mindig füvezik, meg a túladagolása után is drogozott. De egyébként ha véleményed szerint itt csak a rosszat írják róla, akkor Te miért nem írod meg a pozitív dolgokat Demiről? Minden lehetőséged adott rá, és sokan értékelnék is, akik a Te véleményedet osztják.
3 felhasználónak tetszik: madeleine., Glamster, Bessie
2021. április 22. 13:55 #15
- törölt felhasználó -    
“LOD (Lovato Obsession Disorder) Describes the unhealthy hate obsession with Demi Lovato resulting in inserting her in situations she has nothing to do with or spreading Fake News. Usually Done by Selenator or Swiftie.”

https://www.google.hu/amp/s/www.urbandictionary.com/define.php%3fterm=LOD%2b(Lovato%2bObsession%2bDisor...order)&=true

Ezt csak úgy itt hagynám. Gondlokodjatok rajta xdd
2021. április 22. 14:03 #16
SoLettisha
SoLettisha
 
Státusz"This is who the fuck I am."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.29.
Hozzászólás: 500
Csatolások: 0
Azonosító: 159669
Offline offline
Wow, ettől aztán rögvest meg is változott a véleményem ohmy.gif
ja nem.
Vagy nagyon fiatal vagy még, vagy ennyire... nem is tudom hogy írjam, hogy ne személyeskedjek.. smileeee.gif nem látod a fától az erdőt, betegesen elvakult vagy, vádolgatsz másokat csak azért, hogy védj valakit, aki a vesztébe rohan. Gratulálok. Te aztán valóban sokkal intelligensebb vagy. Amúgy meg írták előttem, lehet cikkezni, írjál róla pozitív dolgokat, írd le milyen jó lány. Előtted a lehetőség. Amúgy reflektálj már légyszíves arra, hol van ebben a cikkben hazugság. Keresem nagyon.
2021. április 22. 14:09 #17
- törölt felhasználó -    
SoLettisha, nem hinném, hogy bármilyen magyarázattal is tartoznék neked, főleg hogy el sem olvastam a kommented, nem is reagáltam rá, tekintve, hogy évek óta ugyanazt szajkózod. A cikkben hazugsás lehet nincs, de a clickbait és az emberek hangolása és ingerlése megvan itt is. Ha gondolod, kapásból 3 cikket fel tudnék sorolni, ami hazugságon alapult, kezdve a tegnapival és folytatva a múltkori, “Demi örül, hogy Selena és ő már nem barátok többé” cimű szennyel. De mint említettem, nem tartozom neked semmiféle magyarázattal.
2021. április 22. 14:13 #18
SoLettisha
SoLettisha
 
Státusz"This is who the fuck I am."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.29.
Hozzászólás: 500
Csatolások: 0
Azonosító: 159669
Offline offline
Milyen évek óta?
2021. április 22. 14:19 #19
SoLettisha
SoLettisha
 
Státusz"This is who the fuck I am."
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 11.08.29.
Hozzászólás: 500
Csatolások: 0
Azonosító: 159669
Offline offline
Ja meg az emberek ingerlése? biggrin.gif az ingereli az embereket, hogy valaki leírta, hogy Demi füvezik? Az a tény maga, hogy Demi füvezik, az nem? Lol. Nem magyarázat kell, hanem indoklás, ha már beleállsz valamibe. Azok az emberek gondolom nem számítanak, akik épp leszokóban vannak, és esetleg ingerli őket a posztjával? Pláne ha példaként áll elő egy ügyben. Csak az baj, ha valaki leírja róla, hogy drogozik... aha, oké. A diéta kultúra az fúj, meg jaj szegény traumatizált Demit mennyire bántja a cukormentes süti, de az, hogy épp leszokóban lévő drogosok azt nézik ahogy füvezik, az tök oké. Mert egyesek szerint a fű az tök oké egy túladagolást épp csak túlélt embernek. Aha, oké. Nem is kell magyarázkodnod, mert egy vicc az egész.
2021. április 22. 14:29 #20
Neslihann.
Neslihann.
visszatérő vendég
 
Státuszi’m chilling on the west side, boo.
  Csoport: Tag
Csatlakozott: 18.06.26.
Hozzászólás: 145
Csatolások: 0
Azonosító: 270196
Offline offline
solettisha, ne is foglalkozz vele, ne pazarold a drága időd, mert úgysem érti meg. eddig se értette, most se fogja. biggrin.gif túl elvakult rajongó.
1 felhasználónak tetszik: Glamster
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok