Starity

Botrányba fulladhat Hugh Hefner esküvője?

2011. április 24. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Hugh Hefner harmadik esküvőjére készülődik, választottja a 24 éves Crystal Harris. A hírek szerint a Playboy-mogul egykori barátnője, Holly Madison készül egy kis meglepetéssel a párnak.

hirdetés
Botrányba fulladhat Hugh Hefner esküvője?

Hugh Hefner ismét házasodik – méghozzá nyár elején veszi el szíve választottját, Crystal Harrist. Ez megosztó hír az emberek számára, sokak szerint Crytal ugyanis csak a nyuszismagazin alapítójának pénzét akarja. Hefnernek hatalmas a vagyona – mintegy 43 millió dollár. Sokak szerint Crystal az összes pénzre rá akarja tenni a kezét, de Hugh nem fél attól, hogy erre sor kerülne, így házassági szerződést sem fog kötni.

A lakodalomra, ami Hugh Hefner híres-neves kastélyában lesz, 300 ember hivatalos. Minden Crystal sellőlánystílusú, halványrózsaszín ruhájához passzol majd.

„Egy kis hableányos dobozt nyújtott át nekem tavaly, karácsony után. Egy gyönyörű gyémántgyűrű lapult benne! Teljesen meghatódtam. Amikor azt kérdezte: »Ha feleségül kérnélek, igent mondanál?«, nem tudtam mást kinyögni, csak azt, hogy »Persze!«” – nyilatkozta a boldog menyasszony az eljegyzésről.

Viszont olyan is akad, aki nem várja ezt a szépnek ígérkező esküvőt – mégpedig egy exbarátnő, Holly Madison! A lány teljesen kiakadt, amikor megtudta a híreket, majd kijelentette, hogy meghívása ellenére nem szándékozik részt venni a ceremónián. Vagy mégis? Rövid, ám érdekes dolgot árult el a szőkeség egyik barátja.

„Durva bosszút tervezget egy ideje, de többet nekünk sem árult el” – mesélte a lány egyik közeli ismerőse.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek