Starity

Holly Madison kiakadt Hefner barátnőjén

2011. január 20. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Holly Madison, aki nem több mint hét éven át volt a Playboy-mogul elsőszámú barátnője, nem örült annak, hogy Hefner eljegyezte új barátnőjét – akivel csupán két éve van együtt.

hirdetés
Holly Madison kiakadt Hefner barátnőjén

A szőke lány el sem tudja képzelni, hogy jegyezhette el Hugh Hefner az új barátnőjét, akivel 2008 októberében találkoztak és 2009 januárjában kezdtek el randizni. Crystal Harris azóta a híres-neves Playboy-villában éli mindennapjait, és most, 2011-re elérte, hogy a Playboy-alapító jegygyűrűt adjon neki – ami az exbarátnőnek nem tetszett.

„Nagyon meglepődtem rajta! Miután hallottam róla, meg akartam tartani a véleményemet, a műsoromon közölni – nyilatkozta a csalódott, 31 éves Holly a People magazinnak az év elején. – Hefet ott akartam szembesíteni a véleményemmel. Az epizód eléggé kínos, de igaz. Sokan gratuláltak neki Twitteren, de nekem ez személyesebb dolog.”

A lány itt még visszafogottan nyilatkozott Crystalról, de legutóbbi interjújában eltört nála a mécses.

„Szeretném, hogy Hef megállapodjon, de azt szeretném, hogy az igazival tegye. Szerintem Hef nagyon meggondolatlan döntést hozott! Nem vagyok benne biztos, hogy Crystal a legjobb lenne neki. Crystal nemrég óta van vele, különös személyiség. Senki sem tud túl sokat igazán róla. Ráadásul nagyon fiatal, valószínűleg túl fiatal megállapodni. Lehetségesnek tartom, hogy Crystal össze fogja törni Hef szívét. Válással végződhet a kapcsolatuk, és lenyúlhatja a pénze felét.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek