Starity

Szabó Zsófi jó darabig nem vetkőzik újra

2011. május 20. 13:01   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A CKM levetkőztette Szabó Zsófit, ám a színésznő jó darabig ismét csak ruhában fog mutatkozni a nyilvánosság előtt.

hirdetés
Szabó Zsófi jó darabig nem vetkőzik újra

Alig pár napja hirdettek győztest a CKM magazin top 100-as szavazásán – melynek első helyén a Jóban Rosszban szőkesége, Szabó Zsófi végzett –, máris megjelent a lap e havi száma, melyben többek között a legszexisebbnek választott színésznőről készült erotikus fotósorozat is helyett kapott.

A lányt váratlanul érte a díj, így mindössze néhány napja volt, hogy formába hozza magát a Nánási Pál által vezényelt fotózásra: „Nagyon hirtelen jött a fotózás, így időm sem volt jobban átgondolni a dolgot. A CKM olvasói engem szavaztak meg a legszexisebb nőnek, ami nagyon jólesik. Ezzel a címmel együtt járt egy szexis sorozat is. Gyorsan léböjtkúrába kezdtem, hogy a lehető legjobb formába kerüljek pár nap alatt. A fő hangsúly azon volt, hogy minél természetesebbek legyenek a képek, és olyan hangulatot teremtsünk, ami nem átlagos – nyilatkozta Zsófi, aki egyébként nagyon nehezen adta be a derekát a sorozat elkészítéséhez. – Próbáltam a fotózást is színésznőként megélni, hogy minél spontánabbnak tűnjenek a beállítások. Nagyon élveztem a fotózást, de nem tartom valószínűnek, hogy a közeljövőben újra így állok kamera elé, tehát maradok a színészkedésnél.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek