Starity

Zsófi álomnő, Csaba pedig álompasi lett

2011. május 12. 20:08   |   Szerző: Twilight6

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A JOY–CKM-szavazás végeredménye: Szabó Zsófi és Vastag Csaba lett a legszexisebb.

hirdetés
Zsófi álomnő, Csaba pedig álompasi lett

Az erősebbik nem képviselői idén a legtöbbször a Jóban Rosszban sztárjára, Szabó Zsófira szavaztak, így ő lett 2011 Álomnője. A férfimagazin főszerekesztője szerint is ideális választás volt a telt idomokkal rendelkező szőkeség.

„Először el sem hittem, hogy én lettem az Álomnő, rengeteget jelent nekem ez a díj. Általában harsány és laza csajnak tartanak, de azt kevesen tudják, hogy az önbizalommal hadilábon állok. Örülök, hogy a nőiességem ekkora megerősítést kapott” mesélte boldogan Zsófi.

Magyarország-álomnője-Szabó-Zsófi

Az Álompasik mezőnyében pedig Vastag Csaba kapta a díjat. A második helyezett lett Takács Nikolas, a harmadik Király Viktor.

„Már a jelölés maga nagy megtiszteltetés volt a számomra, a győzelem pedig minden várakozásomat felülmúlta. A legjobban mégis annak örülök, hogy a díjat a közönség szavazta meg nekem, és ezzel örömteli visszajelzést is kaptam, hogy jó úton haladok, és szeretik, amit csinálok” – árulta el Vastag Csaba, az X-Faktor győztese.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek