Starity

Botrány! Fluor részegen szidta Kiszel Tündét!

2011. május 25. 21:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy átmulatott éjszaka után kapták lencsevégre a tinisztárt, aminek eredménye egy botrányos videó lett. A két éve készült felvételen Fluor ocsmány kifejezésekkel illeti Kiszel Tündét, akinek minden bizonnyal lesz egy-két szava a történtekhez.

hirdetés
Botrány! Fluor részegen szidta Kiszel Tündét!

A minap látott napvilágot az a videó, melyben Fluor Tomi nyomdafestéket nem tűrő szavakkal ócsárólja a Donatella-naptárak főhősét, Kiszel Tündét. Először tinilányokról áradozik a felvételen, majd Tünde szőrzete fele tereli a beszélgetést: „Pedig Kiszel Tündének k....nagy a p....szőre! Akkora a hónaljszőre, mint három decathlonos g....ládának, érted?” – nyilatkozza a ránézésre nagy mennyiségű alkohol vagy egyéb tudatmódosító szerek hatása alatt álló Fluor, majd elrappel egy szöveget, melyben a legundorítóbb kifejezéseket is kötőszavakként használja.

Flour a saját Facebook-oldalán rögtön reagált a hírre. A bejegyzésében többek között azt írta, hogy a videó már két éves, és azóta igyekszik kamerák jelenlétében kevesebbet inni, valamint a történtekért elnézést kért: „Az estéről annyit kell tudni, hogy konkrétan nem is emlékszem rá, mi történt, túl sokat ittam. Kiszel Tündéről pedig annyit, hogy bármennyire is közröhej tárgya, egy ötvenéves nőt lebüdösg*cizni nem helyénvaló dolog, ezért elnézést is kérek, és nyilván vállalnom is kell a felelősséget.”

Fluornak ráadásul mostanában egyre többet kell magyarázkodnia, ugyanis legutóbb azzal vádolták meg, hogy az LMFAO-tól lopta a Mizu című dalának a szövegét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek