Starity

Fluor legója nem eredeti

2011. május 25. 13:01   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Fluor Mizu című dala szinte szállóigévé vált azzal a sorral, hogy „álljunk össze, mint két kicsi legó”. Ám kiderült, ez nem is annyira eredeti ötlet...

hirdetés
Fluor legója nem eredeti

Fluort dallopással vádolják. A hazai rapper Mizu című dalának egyik sora, amelyet szinte már mindenki ismer, az „álljunk össze, mint két kicsi legó” nem eredeti. Korábban az LMFAO dalában megtalálható volt egy ilyen szöveg: „We fit together like if we were twos lego's.”

Fluor ma a hivatalos oldalán kommentálta a gyanúsítgatásról szóló híreket: „Nem szívesen foglalkozom mocskolódással, és tisztában vagyok vele, hogy a rosszindulat itthon elég jellemző jelenség, de ettől még a dolgot nem érzem jogosnak, pont azért, mert soha nem tagadtam azokat a felvetéseket, amik vádként jelennek meg, de ha az jobban bejön, akkor hívhattok a magyar LMFAO-nak, és köszönöm a bókot! Pacsi/puszi mindenkinek, aki velem van!”

Mindenki maga döntse el, hogy mi lehet az igazság.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek