Starity

Lady Gaga Stefanie-ként a Bazaar címlapján

2011. szeptember 08. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az októberi Bazaar Magazin címlapjára kerül majd a Yoü & I című klipből megismert Stefanie, aki Lady Gaga másik alteregója.

hirdetés
Lady Gaga Stefanie-ként a Bazaar címlapján

Mostanában Lady Gaga rengeteg támadás kereszttüzébe került. Az ellenszenvet leginkább a „másolás” szó váltotta ki az emberekből, ugyanis megvádolták, hogy Joe Calderone karakterét úgy koppintotta Annie Lennoxról. Gaga tavaly már domborított ezzel az alteregójával egy japán magazinban. Most viszont legújabb katarakterének, a természetességet megtestesítő Stefanie-nak a bőrébe bújva szerepel a Harpers Bazaar címlapján.

Erről a Gaga-karakterről már készült egy kisfilm a magazin fotózásán, melyet a híres fotóspáros, Inez van Lamsweerde és Vinoodh Matadin készített. Az énekesnő ezen arca egy bájos lányt tükröz, kevés festékkel, hogy természetesnek hasson. A fotókat az októberi Bazaar magazin közli majd, melyben lesz egy interjú is Lady Gagával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek