Starity

Lady Gaga levetkőzi extrém álarcát

2011. szeptember 06. 00:12   |   Szerző: SoLettisha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Teljesen letisztultan jelenik meg Lady Gaga mint a kukoricás közepén zongorázó lány, a Yoü and I klipjében.

hirdetés
Lady Gaga levetkőzi extrém álarcát

Lady Gaga nem tétlenkedik: miután megjelent legújabb klipje, mely szintén megosztotta a közönséget, folyamatosan újabb és újabb mellékágait fejleszti személyiségének. Alteregókat farag, melyek közül Joe figurája a leghíresebb, és persze a leginkább vitatott, hisz nemrég ismételten másolással vádolták Gagát emiatt.

Ebben a kisfilmben – mely egyébként egy fotósorozathoz készült – azonban nem az izzadt és kócos pasit, hanem egy finom hölgyet láthatunk, egész pontosan a zongorista Stefanit, aki persze csak addig marad átlagos, míg el nem merül Joe szájában, tehát amíg a Lady le nem smárolja saját magát.

Most lehetőség nyílik arra, hogy mindenféle extrém göncöt, frizurát vagy sminket mellőzve láthassuk azt a nőt, akit annyian utálnak, leginkább az imént felsorolt dolgok miatt.

Talán nem tipikus szépségideál, de arca karaktere kölcsönöz számára egyedi szépséget. Persze ez is, mint minden, ízlés kérdése.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek