Starity

Visszatérnek a képernyőre a VV4 sztárjai

2011. szeptember 08. 21:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egykori villalakók közül Gigit, Bécit, Anikót és Olivért újra láthatjuk a képernyőn. A műsorvezetővé avanzsált valóságshow-szereplők a szeptember 12-én induló Való Világ 5 kiegészítő műsorait fogják vezetni. De vajon mi van a többiekkel?

hirdetés
Visszatérnek a képernyőre a VV4 sztárjai

Az RTL Klub lerántotta a leplet a Való Világ 5 jövő héten startoló műsorairól. A show házigazdája természetesen a már összeszokott páros, Sebestyén Balázs és Lilu lesz, akik az idei évadban későbbi időpontban, este 21 órakor fognak jelentkezni a napi összefoglalóval. Az új idősávba került adást immár 16-os karikával és sípmentesen tálalják a nézőknek.

A délutáni műsorsávból ismert Neked Való című kibeszélő műsort Istenes Bence kapta, akinek bájos segítője nem más, mint VV Gigi, azaz Rácz Ildikó lesz.

A továbbra is a Cool Tv-n éjjelente látható Belevaló Világ új műsorvezetői a Young-G művésznéven zenei karrierbe kezdett VV Béci, az időközben hírszerkesztőnek állt Nádai Anikó, valamint Alekosz bajtársa, Olivér lesznek.

VV Éva már régóta szeretne a médiában dolgozni, ennek ellenére ő nem kapott helyet egyik műsorban sem. A Life Magazin megkeresésére elárulta, nem örül, hogy ők kapták ezt a munkát, de nem kesereg, mert már a saját dolgai is jól alakulnak, ugyanis – most, hogy vége a hakniknak – fix fizetésért fog blogot vezetni a VV5-ről.

Alekoszt valószínűleg hidegen hagyják a műsorvezetésért folytatott harcok, hiszen minden erejével a hamarosan megjelenő könyvére koncentrál. Közben a VV4 dokija még mindig éttermével küzd, de kíváncsian várjuk az újabban perecet áruló VV „Rágógumi” Zsófi következő megmozdulását is, ha addig el nem tűnik a süllyesztőben úgy, mint a többi egykori Való Világ-játékos, akikről már szinte semmit nem hallani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek