Starity

VV Zsófi perecet árult

2011. augusztus 06. 14:02   |   Szerző: Ev Bry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ naivája érdekes munkát vállalt. Talán senki sem gondolta volna, hogy egyszer így látjuk majd.

hirdetés
VV Zsófi perecet árult

A Való Világ 4 naivája nemrég rukkolt elő első videoklipjével, a Rágógumival, ami inkább rossz kritikákat kapott, mint jót. Azt állította, nem kell komolyan venni, csak viccből adta ki a zenés videót.

Most azonban új állást szerzett magának. Nem énekelt, nem is modellkedett, hanem egészen hétköznapi tevékenységet folytatott: perecet árult. Maga sem tagadta, hanem büszkén mesélt új munkájáról, melyet a Vasas–Róma-meccsen végzett.

„Délutántól kint voltunk a pályán. Népszerűsítettük a magyar focit, buzdítottuk a fiatalokat, hogy a labdarúgásnak olyan kultúrája legyen itthon is, mint Amerikában – mesélte a Life.hu-nak. Nagyon jól éreztem magam, mert személyesen mondhattam el az embereknek a véleményemet. Perecet is árultam, de főleg a buzdítás volt a feladatom.”

Zsófi azt is elmondta, hogy a meccsen lévő több ezer embertől egyetlen gonosz beszólást sem kapott. Persze néhányan kértek tőle rágógumit, de ezt jól kezelte. Általában tűrnie kell a mocskolódást – panaszolta.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek