Starity

Megjelent VV Zsófi első videoklipje

2011. július 27. 11:11   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elkészült VV Zsófi első videoklipje, a Rágógumi című dalhoz. A klipet még áprilisban kezdték el forgatni, azonban csak most lett kész véglegesen.

hirdetés
Megjelent VV Zsófi első videoklipje

A Való Világ 4 naivája a villából való kijövetele után egyből nekikezdett zenei karrierjének. Meg is írta első slágerét, a Rágógumit, melyet már jól ismerhet a nagyközönség.

Áprlisban beszámoltunk róla, hogy Zsófi már forgatja a Rágógumi videoklipjét, de munkálatait többször is félbe kellett szakítani, így a premier máig váratott magára. „Sajnos igen rögös út vezetett eddig a klippremierig, de most már minden akadály elhárult, és mindenki számára elérhetővé tettem a neten. Rövidesen, remélhetőleg, a zenei csatornák műsorában is megnézheti bárki” – mesélte Zsófi.

A villából egyedül Gigi szerepel a klipben, akivel egy pikáns ágyjelenetet játszanak el. A Bors információi szerint a szőke szépség már a következő dalán gondolkodik, melyről annyit árult el, hasonlítani fog a Rágógumihoz, de abban már nagyobb szerepet fektet a szövegre és az érzelmekre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek