Starity

Nemsokára indul a Való Világ 5

2011. szeptember 04. 13:01   |   Szerző: Ev Bry

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szeptember 12-én hódító útjára indul a Való Világ legújabb, meglepetésekkel teli szériája, melyet Balázs és Lilu fognak vezetni.

hirdetés
Nemsokára indul a Való Világ 5

Egy éve mindenki kíváncsian várta, hogy milyen lesz a negyedik Való Világ, hiszen az előtte lévő széria hét éve fejeződött be. Alekosz négy hónappal ezelőtti győzelme után pedig máris itt az ötödik széria.

Az ötödik válogatásról az RTL Klub pontos adatot egyelőre nem osztott meg, de annyit tudni lehet, hogy ennyien még egy magyar valóságshow-ba sem jelentkeztek. Azt is elmondták, hogy akik az előző lakók hasonmásaiként érkeztek, nem arattak nagy sikert. A műsor szerkesztői több ármányt és szerelmet szeretnének látni a show-ban, ezért főleg szingliket és mindenre nyitott embereket kerestek.

A szabályokban olyan – a kezdésig titokban tartott – változásokat ígérnek, amelyek bevezetésével még izgalmasabb műsort láthatunk majd, sokkal kiélezettebb konfliktusokkal és bentmaradásért folytatott harcokkal. Ezenkívül rengeteg meglepetést tartogat majd az idei széria.


Való Világ 5 belső látványterv (Fotó: rtlklub.hu)

A villa természetesen ismét átalakításra került, a design a hetvenes évek ipari környezetét idézi. Változatos falfelületek, modern minimálstílus, szögletes vonalvezetésű tárgyak – jellemezte a luxusbörtönt Szegő Gábor, a villa belsőépítésze. A készítők biztosak az új design sikerében, ahol a viccesebb hangulatú belső tér ellenére a lakóknak idén sem kell nélkülözniük a korábban megszokott luxust. A kivitelezők egy új meglepetésszobát is beiktattak az épületbe, egyelőre erről nem árultak el többet.

A show szeptember 12-én indul újra, a műsort pedig Lilu és Sebestyén Balázs fogják vezetni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek