Starity

Nádai Anikó hírszerkesztő lett

2011. augusztus 25. 21:09   |   Szerző: Albino Vernyul

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nádai Anikó már több mint egy hete új kihívást talált magának: egy online újságnál helyezkedett el hírszerkesztőként.

hirdetés
Nádai Anikó hírszerkesztő lett

A VV4 fekete szépsége, aki mára visszatért eredeti barna hajszínéhez, új területen próbálja ki magát. A Cool TV-n mutatkozott be először a médiában, mégpedig az Alekosznakvalóban, mint műsorvezető, párban Rácz Ildikóval. A kezdeti lámpaláz és megilletődöttség után jól vette a számára merőben szokatlan feladat akadályait, buktatóit. De most a média egy új területén, az írott sajtóban vállalt munkát egy online újságnál, ugyanis hírszerkesztőként helyezkedett el.

„Hírszerkesztő vagyok egy internetes oldalnál. A bulvár, az aktuális, a sport és a bűnügyi rovatban dolgozom. Van mit tanulnom bőven, de nagyon kedvesek a munkatársaim, sokat segítenek. Nagyon tetszik, és hosszú távra tervezek. Kicsit lassabb vagyok, mint a többiek, de szerintem elégedettek velem” – írja a Bors.

Reggel 8-tól délután 4-ig dolgozik szorgosan, s ha alkalom adódik, egy-két riport elkészítését is rábízzák, de ettől még tart.

„Egyelőre csak az ismerősökkel merek interjút készíteni, szívesen válaszolnak a kérdéseimre, hiszen baráti viszonyban vagyunk. Szerencsére lassan egyenesbe jön az életem, nem azt érzem, hogy haszontalan vagyok, végre rendszert tudhatok a mindennapjaimban. Kicsit le kell szállnom a földre, hiszen a VV nem tart örökké, a hakniknak vége, szépen vissza kell térnem a hétköznapi életbe.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek