Starity

Lindsay Lohan egymillióért vetkőzik

2011. október 25. 11:11   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bíróságról bíróságra jár a botrányos életű Lindsay Lohan, de közben van ideje arra, hogy levetkőzzön az egyik legnépszerűbb felnőtt magazinnak.

hirdetés
Lindsay Lohan egymillióért vetkőzik

Lindsay Lohant a múlt héten bilincsbe verve vették őrizetbe, és még mindig nem tudja, hogy a 18 hónapos börtönbüntetést le kell-e ülnie, de úgy tűnik szabadidejének minden percét hasznosan akarja eltölteni.

Filmszerepekkel nem árasztják el, és énekesi karrierje is romokban, így abból csinál pénzt, ami még megmaradt neki. A fiatal sztár ajánlatot kapott Hugh Hefnertől, a Playboy szülőatyjától, hogy váljon meg ruháitól és pózoljon a nyuszis magazin címlapján, természetesen teljesen meztelenül.

LiLo először visszautasította a megtisztelő ajánlatot, mert kevesellte a felajánlott 750,000 dollárt, de később meggondolta magát, persze feltételekkel. Szerinte az ő teste minimum 1,000,000 dollárt ér, amelyet meg is adtak neki. A fotózást a hétvégén kezdik meg, és Lindsay a saját bevallása szerint már nagyon várja.

Nem ez az első alkalom, hogy a Mean Girls sztárja megválik a ruháitól. Bert Stern már készített róla egy meztelen Marilyn Monroe témájú fotósorozatot még 2008-ban. Kíváncsian várjuk az új képeket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek