Starity

Lindsay Lohan őrizetben

2011. október 20. 10:10   |   Szerző: Brittany

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Elköszönhetett tegnap a szabadságától a botrányairól elhíresült fiatal celeb, hiszen őrizetbe vették viselkedése miatt.

hirdetés
Lindsay Lohan őrizetben

Lindsay Lohan tegnap reggel a tárgyalása után őrizetbe került, de óvadék ellenében szabadon engedik. Az ügyvédje természetesen már kezeskedett róla, hogy a 100.000 dollár átutalásának elindítását már megkezdte.

A színésznőnek azért kellett tegnap ismét megjelennie a bíróságon, mert megszegte a próbaidejének feltételeit, nem járt el a rá kiszabott kezelésre, és a közmunkán sem jelent meg. November 2-án tárgyalják újra az ügyet másodfokon, és ha ott is bűnösnek találják a próbaidő megszegésében, akkor elbúcsúzhat a napfénytől és a bulizástól 18 hónapra.

„Lindsay reméli, hogy a dolog meg fog oldódni 2-án, és újra próbaidőre ítélik. Szeretné teljesíteni a rá kiszabott feladatokat” – mondta el Steve Honig, a szőkeség ügyvédje.

A bírónő szerint főként azzal okozott magának gondot az alkohol- és drogproblémákkal küzdő sztár, hogy 9 alkalommal nem jelent meg a Downtown Központban, hogy elvégezze feladatait. LiLo ügyvédje szerint természetesen a vád alaptalan, és a védence ellátta a 360 óra közmunkát.


Lindsay-t bilincsbe verve vették őrizetbe

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek