Starity

Hajdú Bea és Szabó Ádám egy pár

2011. október 31. 08:08   |   Szerző: waroftheroses

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ugyan alig pár napja ért véget az Ikrek számára a tehetségkutató, nincs okuk szomorkodni, Beának már csak azért sem, mert felfigyelt rá egy másik tehetséges ifjú, a korábban a Csillag Születikben feltűnt Szabó Ádám.

hirdetés
Hajdú Bea és Szabó Ádám egy pár

Bea nagyon szomorú volt, amikor szombaton kiestek a műsorból, és csak egy ember volt, aki a színfalak mögött fel tudta őt vidítani: Szabó Ádám magához ölelte a pityergő lányt.

„Már a válogatókon kinéztem magamnak Beát, azonnal levett a lábamról. A második élő show-ra is miatta mentem el. Sokan kérdezik, nem furcsa-e, hogy ugyanúgy néznek ki, de a személyiségük más. Bea vagányabb, éppen ezért tetszik nekem” – mesélte mosolyogva Ádám a Blikknek.

A harmónikás fiún látszik, hogy nagyon szerelmes, hiszen olyan csillogó szemmel mesélt Beáról, mint tavaly másik szerelméről, a harmónikáról. Ugyan nem lesz túl sok idejük egymásra, megpróbálják majd a legtöbbet kihozni a kapcsolatukból.

„Nagyon sajnálom, hogy kiestek, tudom, milyen érzés, amikor egy álom véget ér. Próbálom jobb kedvre deríteni, támogatni mindenben. Most már kicsivel több időnk lesz arra, hogy megismerjük egymást, én igyekezni fogok, hiszen most már úgy érzem, hogy a szerelemnek is helye van az életemben” – folytatta Ádám.

A románcról a kisebbik Hajdu lány is nyilatkozott: „Nagyon aranyos és helyes fiú, úgyhogy nem tagadom, valóban ismerkedünk. Az első x-faktoros bulin kerültünk közelebb egymáshoz, és azóta is sokat beszélünk telefonon. Hogy mi lesz velünk, az a jövő titka.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek