Starity

Decemberben jön Amy Winehouse új lemeze

2011. október 31. 20:08   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

December 5-én jelenik meg az idén elhunyt énekesnő, Amy Winehouse harmadik lemeze.

hirdetés
Decemberben jön Amy Winehouse új lemeze

A mai napon jelentette be az Island Records, hogy hosszú tanácskozások után végül úgy döntöttek, kiadják Amy Winehouse félbemaradt lemezét. Az énekesnő idén júliusban hunyt el, mint később kiderült, alkoholfüggősége okozta halálát. Amy ötször járta meg a rehabot, azonban akaratereje sosem bizonyult elég nagynak.

Tavaly ősszel a botrányos díva egy tisztább időszakát élte, így négy év kihagyás után elkezdett egy új lemezen dolgozni. Viszont a káros szereket nem sokáig tudta nélkülözni, és egy hónappal halála előtt ismét visszazuhant. Azonban a lemezmunkálatoknak közel sem volt vége, és a kiadó nem tudott mit kezdeni egy félkész lemezzel. Most, három hónappal Amy halála után megszületett a döntés.

A lemezen – mely a Lioness: Hidden Treasures címet kapja – meghallgathatóak lesznek az új szerzemények, az üres helyek kitöltésére pedig Amy pár régi számát használják fel. Azonban, hogy a rajongóknak ne kelljen ugyanazokért a számokért kétszer fizetniük, a régebbi dalok sem ugyanabban a formában szerepelnek majd. Ugyanis az mindig is köztudott volt az énekesnőről, hogy számait sosem énekelte el kétszer ugyanúgy. Minden fellépésén megváltoztatta vagy a ritmust, vagy a dallamot, vagy pedig a szöveget. A kiadó pár ilyen előadást fog kiemelni, és a lemezre rakni.

A CD-n 12 dal kap majd helyet, és a 2003-ban megjelent Frankkel, valamint a 2006-ban megjelent Back to Blackkel együttvéve ez lesz Amy Winehouse harmadik lemeze.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek