Starity

Itthon is hódít a 3D-s Szépség és a Szörnyeteg

2012. január 13. 22:10   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Talán kissé váratlanul, de hozzánk is eljut a Szépség és a Szörnyeteg 3D-változata, méghozzá nem is olyan sokára.

hirdetés
Itthon is hódít a 3D-s Szépség és a Szörnyeteg

Még 2010 júliusában számoltunk be arról, hogy a nagy sikerű Walt Disney-mese, a klasszikusnak számító Szépség és a Szörnyeteg elsőként kerül újrafeldolgozásra. Az akkori hírek szerint 2010 augusztusában csupán Új-Zélandon került bemutatásra a produkció, ott is limitált ideig. A számítások alapján pedig nagyjából egy éve kellett volna világszerte debütálni az új technikával rendelkező, már jól ismert történetnek, ám mindez váratott magára: éppen ma, január 13-án mutatják be ugyanis az USA-ban a nagyérdemű előtt.

Ez az információ igazából nem is olyan fontos a hazai közönségnek, sokkal inkább az a kérdés foglalkoztatott minket, vajon adják-e majd a mozik nálunk is? Mostanra már nincs kétség: hazánkban is bemutatásra kerül a 3D-s verzió! Nem is kell rá sokat várni, hiszen alig több mint egy hónap múlva, egészen pontosan február 16-ától már bárki beülhet kedvenc gyerekkori meséjére, és élvezheti a csodálatos élményt, amit a látvány nyújt neki.

Ha mindez nem volna elég, a cég természetesen egy kis „bónusz tartalomról” is gondoskodott: egy régebbi ígéretükhöz híven ugyanis rövidfilmet is kapunk, méghozzá ezúttal az Aranyhajhoz! Az Aranyhaj örökkön örökké a meséből kimaradt esküvői jelenetet foglalja majd magában.

A hír egyébként azért is lehet meglepő kis országunk mozirajongóinak, mert a már korábban említett Oroszlánkirály 3D hazánkba nem jutott el.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek