Starity

Tick Tock Tale

2010. július 01. 20:08   |   Szerző: Lindsay019

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney és a Pixar hosszas megbeszélések után úgy döntött, hogy minden premieren a film előtt leadnak majd egy rövidfilmet, sőt a híresztelések szerint egy-két ilyen rövidfilm majd egy-egy Marveles szuperhősről fog szólni.

hirdetés
Tick Tock Tale

Az első ilyen rövidfilm a 2010-es Annecy International Animated Film Festivalon kerül majd levetítésre Franciaországban A hercegnő és a béka előtt, a címe pedig "Tick Tock Tale" lesz.

A rövidfilmet Dean Wellins rendezte, míg a produceri székben Dorothy McKim ült. A mese egy zöld óráról szól, melynek egy furcsa fazon áll a tetején és nem csak a vásárlók, de az összes többi kifinomultabb óra is lenézi őt. Mindez így folyik, mígnem egy éjjel egy betörő érkezik a boltba, ezzel mindent megváltoztatva.

Nem ez az első alkalom, hogy egy animációs film előtt rövidfilmet is vetítenek: legutóbb például a Toy Story 3 vetítésén leptek meg minket a Day&Night című aranyos kis mesével.

Nektek mi a véleményetek, hogy tetszenek ezek a rövidfilmek?

Ilyen volt anno a Hoppszahopp és a Madárkák a dróton, vagy éppn Matuka meséi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek